Osvojite novo dnevno vlažilno rutino

Za vse, ki iščete več kot zgolj vlaženje, je NIVEA z novo linijo izdelkov NIVEA Hydra Skin Effect poskrbela za intenzivno vlaženje in svežino brez mastnega občutka na koži – skozi ves dan. Izdelki koži podarijo 72-urno navlaženost, spodbudijo naravno tvorbo hialuronske kisline in z inovativnimi formulami poskrbijo za vidno bolj napeto in gladko kožo ter izjemen občutek svežine in voljnosti.

 

Poskrbite za val svežine z NIVEA Hydra Skin Effect izdelki

 

Prebudijo notranji potencial kože

Tega se zaveda tudi Nina Štefe, ustanoviteljica znamke Čas za kavo in trgovine z darili lokalnih podjetnikov, ki se v svoji koži rada počuti dobro in samozavestno. »Zjutraj najprej nanesem vlažilni serum NIVEA Hydra Skin effect, nato dodam še dnevni gel in moja koža ostane lepa in navlažena skozi ves dan. Tako se lahko osredotočim le na svoj posel,« je povedala Nina Štefe.

Novi izdelki linije NIVEA Hydra Skin Effect s čistim hialuronom kožo obraza oskrbijo z 72-urno intenzivno vlago in aktivirajo trikrat več koži lastnega hialurona, s čimer prebudijo notranji potencial kože, da postane bolj napeta in gladka. Prav tako, kot je Nino Štefe njen notranji potencial spodbudil, da je uresničila svoje sanje.

 

Kako je Nina Štefe uresničila svoje sanje?

Graditev lastne blagovne znamke je zahteven proces. Nina Štefe pravi, da so bile njene ključne poti do uspeha cilji, vztrajnost, dosledno delo, zaupanje vase in sodelovanje. »Imela sem sanje in idejo o svojih skodelicah, ki povezujejo ljudi. Zastavila sem si jasne cilje in vsak dan gradila na prepoznavnosti svoje znamke. Vanjo sem ves čas trdno verjela,« je še povedala Nina Štefe. Vsak dan ji dodaten zagon daje to, da svoje delo res obožuje in pomaga drugim podjetnikom in ustvarjalcem razviti svoj potencial.

 

Nina Štefe poskrbi za navlaženo koži skozi ves dan z NIVEA Hydra Skin Effect izdelki

 

Učinek osvežitve dodatno poudari poživljajoč vonj

Inovativne formule so obogatene s čistim hialuronom, kombinacijo dolgo- in kratkoverižne hialuronske kisline. Dragocena sestavina je plod zahtevnega procesa priprave, ki jo pretvori v najčistejšo obliko. Rezultat je napeta, gladka in občutno voljnejša koža.

Spoznajte linijo izdelkov NIVEA Hydra Skin Effect

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Osvojite novo dnevno vlažilno rutino

Strokovnjaki znamke NIVEA za optimalne rezultate priporočajo negovalno linijo Hydra Skin Effect kot vsakodnevno redno nego, ki spodbudi naravno tvorbo hialuronske kisline v koži:

1. korak: štiri do šest kapljic 20-sekundnega Hydra Skin Effect vlažilnega seruma nanesite na očiščen obraz in jih vmasirajte v kožo. Izjemno lahka formula se vpije v samo 20 sekundah in je ni treba sprati.

2. korak: zjutraj nanesite dnevni gel Hydra Skin Effect in zvečer nočni kremni gel Hydra Skin Effect ter ga s krožnimi gibi vmasirajte v obraz, vrat in dekolte. Izogibajte se stiku z očmi.

Za val dodatne vlage: Hydra Skin Effect ampule za 7-dnevno intenzivno nego delujejo kot lepotna kura. En teden enkrat na dan – zjutraj ali zvečer – po čiščenju kože vsebino ampule vmasirajte v obraz, vrat in dekolte.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si