Otvoritev s. Oliver Black Label trgovine v Citycentru Celje

Znamka s.Oliver je v nakupovalnem središču Citycenter Celje že od samega začetka. Trgovini s.Oliver in otroški trgovini s.Oliver se je sedaj pridružila še trgovina s.Oliver Black Label in je tako sedma s.Oliver Black Label trgovina v Sloveniji.

Njen interier je minimalističen in eleganten ter nudi odlično kuliso za kolekcije, ki so namenjene poslovnim ženskam in moškim. Znamko s.Oliver Black Label odlikujejo odlični materiali in elegantni kroji. Oblačila so izdelana iz vrhunskih materialov, posebna pozornost pa je namenjena sami izdelavi in detajlom. Temu so se lahko prepričali tudi Hajdi Korošec Jazbinšek, Darja Gajšek in Luka Žvižej, ki so bili navdušeni nad kolekcijo v trgovini.

Poleg oblačil za poslovni svet in svečane priložnosti najdete v trgovini tudi bolj ležerna, športno-elegantna oblačila. Kolekcije prehajajo ena v drugo, tako da ni nikakršnih težav z dopolnjevanjem garderobe. Ker smo v času maturantskih plesov in porok, ponujajo tudi veliko izbiro klasičnih in trendovskih moških oblek.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si