Pevka Nika Krmec prisega na modne superge, ki kršijo pravila logike

adidas ZX 2K Pure 

adidas za letošnjo pomlad predstavlja novo verzijo legendarnega copata ZX 2K Pure, ustvarjenega za vse, ki obožujejo nekonvencionalnost in kršenje pravil, sprejemajo drugačnost ter se ne bojijo izstopati. Eden izmed tehnološko in slogovno najbolj dovršenih copat je rezultat prepleta znanosti in eksperimentiranja ter prinaša neverjetno udobje in zadovoljujoč občutek, ki se ga ne da opisati z besedo.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Edinstven lifestyle model ZX je kot nori znanstvenik družine adidas Originals, saj že vse od leta 1984 navdušuje s svojo inovativnostjo, nepričakovanimi barvami in dizajnom. Najnovejša posodobitev ikonične linije združuje na videz popolnoma različne oblikovne elemente in estetske detajle v povezani silhueti, ki sporoča, naj pozabimo na logiko in občutek postavimo na prvo mesto.

ZX 2K Pure je rezultat uporabe najnaprednejših elementov tekaške tehnologije in sodobne estetike, ki pritegne pozornost na modnih ulicah. Vpadljiv mrežast zgornji del je dopolnjen z varjenimi plastmi, ki na prstnem delu nudijo dodatno zaščito, ter s prepletajočim sistemom zavezovanja in detajli adidasovih kultnih treh črt. V podplatu najdemo tehnologijo Boost™, ki prinaša vrhunsko stiskljivost, na peti po posebno TPU zaščito, ki gležnju nudi dodatno oporo.

 

Pevka Nika Krmec v svoji barvni kombinaciji ZX 2K Pure

 

Znanost za copatom imenovana ZXience

V izdelavo copata je bilo vloženih več ur eksperimentiranja, zato so adidasovi strokovnjaki znanost za copatom poimenovali kar ZXience. Center ZXience združuje vse, kar je nenavadno zadovoljivo, se podaja v neznane sfere užitka in ustvarja čisto zadovoljstvo skozi vrsto igrivih demonstracij. V ZXience so se v sklopu aktivacije na družbenih omrežjih podali tudi številni znani slovenski obrazi, kot sta pevca Žan Serčič in Nika Krmec, raper Nipke ter spletna vplivneža Žiga Kukovič in Noka Žujo, tehnološko dovršenost copata pa so preizkusili tudi znani slovenski gamerji. S serijo eksperimentov so spoznali, da se za oblikovanjem popolnega copata skriva veliko preizkušanja, stiskanja ter raztegovanja materialov in kombiniranja odštekanih barv.

 

Hiphoper Nipke v fluorescentni različici ZX 2K Pure

 

Copat ZX 2K Pure, ki premika meje adidasovega oblikovalskega jezika, je na voljo v večno atraktivnih barvnih kombinacijah, kot so siva-roza-bež, siva-oranžna-bela, črna-bela-oranžna in mnoge druge. Svojo lahko izberete v adidas shopu ter v  trgovinah Buzz in The Athlete’s Foot po Sloveniji.

adidas.com/ZX

#adidasZX

@adidasOriginals

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si