Plesno-pevska bitka znanih Slovencev, ki imitira pametno tehnologijo

Kako tehnologijo umetne inteligence upodobiti v resničnem življenju? Philips je v iskanju odgovora na to vprašanje združil moči z znanimi Slovenci, in sicer Manco Špik, Klemnom Bunderlo, Gašperjem Rifljem, Arnejem Ivkovičem, Karin Putrih in Ano Vodišek, ki so napredno tehnologijo povezali z glasbo in plesom ter se pomerili v edinstveni plesno-pevski bitki prilagajanja drug drugemu.

Philips v posebnem glasbeno obarvanem izzivu predstavlja najnovejšo protagonistko svoje visoko-kakovostne oralne nege – električno zobno ščetko Philips Sonicare 9900 Prestige. Ta najnaprednejša pametna električna zobna ščetka, ki s pomočjo izboljšane tehnologije SenseIQ blesti v zaznavanju in prilagajanju vsakršnemu načinu ščetkanja, je navdušila tudi slovenske zvezdnike. Lahkotnost njenega gibanja, medtem ko se prilagaja ščetkanju, je tako s pomočjo znanih pevcev in plesalcev zaživela tudi v resničnem življenju. Zadali so si izziv, kdo se komu boljše prilagaja – pevec plesalcu ali obratno?

Kako so se znani obrazi lotili Philipsovega izziva, lahko spremljate na njihovih profilih Instagram in profilu Philips Slovenija. Po vseh treh bitkah bodo sešteti glasovi naznanili zmagovalca med pevci in plesalci, ta novo nastali par pa se bo za prestižni naziv ultimativnega zmagovalca Philipsove plesno-pevske bitke prilagajanja pomeril v finalni bitki v živo!

Umetnost prilagajanja, upodobljena v Philipsovem plesno-pevskem izzivu

V dinamični bitki plesa in petja lahko v seriji objav na njihovih in Philipsovem profilu Instagram spremljate Manco Špikin Arneja Ivkoviča, Klemna Bunderlo in Karin Putrih ter Gašperja Riflja in Ano Vodišek. Za vsako morebitno zamujeno priložnost ogleda bitke je tukaj še glavni komentator Philipsove plesno-pevske bitke David Urankar, ki pozorno spremlja in komentira dogajanje, medtem ko so se tekmovalci razporejeni v po tri plesno-pevske pare pomerili v Philipsovi bitki. Kljub težavnosti izziva so slovenski zvezdniki v svojih krajših napovednikih bitk na njihovih profilih Instagram, vztrajali, da so pripravljeni.

Kako je plesalec s plesnimi gibi izzval pevca in pevec s svojim vokalom plesalca in komu bo ob tem pripadel laskavi naziv zmagovalca, ki se bo uvrstil v finalni Philipsov plesno-pevski izziv, pa odločajo njihovi sledilci. Po koncu vsake bitke lahko glasujejo za svojega favorita s komentarjem pod objavo in pri tem z malo sreče prejmejo tudi najnovejšo zobno ščetko Philips Sonicare 9900 Prestige.

Kako so se znani Slovenci odrezali v plesno-pevskih bitkah si je možno ogledati v posnetkih na spodnjih Instagram objavah:

  1. BITKA: Manca Špik in Arnej Ivkovič
  2. BITKA: Klemen Bunderla in Karin Putrih
  3. BITKA: Gašper Rifelj in Ana Vodišek
Pametna ščetka za popolno personalizirano nego

Pametna električna zobna ščetka Philips Sonicare 9900 Prestige je prava inovacija na področju oralne nege. Zahvaljujoč izboljšani tehnologiji SenseIQ, ki uporablja pametne senzorje pritiska in drgnjenja, zobna ščetka spremlja način, pogostost, učinkovitost ter intenzivnost ščetkanja kar do 100-krat na sekundo. Posamezniku se tako popolnoma prilagodi in ustvarja edinstveno personalizirano uporabniško izkušnjo.

Klinično preizkušeno pametno tehnologijo dopolnjuje posebej zasnovan nastavek ščetke, ki s pomočjo dolgih, rahlo nagnjenih in trikotnih ščetin v primerjavi z ročno zobno ščetko odstrani tudi do 20-krat več zobnih oblog, zmožnost upogiba nastavka pa omogoča uravnavanje pritiska ter s tem popolno prilagajanje intenzivitete ščetkanja. Rezultat so globinsko očiščene, do 15-krat bolj zdrave dlesni v samo dveh tednih ter do 100 % manjše obarvanje v manj kot dveh tednih.

Enostaven, eleganten in priročen dizajn

Philips Sonicare 9900 Prestige navdihuje z učinkovitostjo, a tudi elegantnim in priročnim dizajnom. Za takojšen začetek ščetkanja je dovolj že preprost dotik na vgrajen gumb, pri čemer med gumbom in ročajem ni vidnih špranj ali spojev, zaradi česar zobna ščetka ostane čista. Elegantna potovalna torbica iz mehkega veganskega usnja ter z integriranim vhodom za USB-C skupaj z USB-polnilnim kablom poskrbi za njeno stilsko dovršenost in še večjo priročnost na vseh poteh.

Spremljanje napredka prek pametne aplikacije

 Aplikacijo Philips Sonicare poganja umetna inteligenca (UI), ki uporabniku skladno z zobno ščetko ponuja priporočila glede pritiska, gibov, položaja, trajanja in pogostosti ščetkanja. S personaliziranimi poročili o napredku, ki jih beleži po dnevih, tednih, mesecih in letih uporabe, pa pomaga še dodatno izboljšati navade ščetkanja. Poleg tega pametna aplikacija samodejno sinhronizira vse napotke ščetkanja tudi takrat, ko telefona ni v bližini.

Zajamčeno vračilo kupnine

Podjetje Philips verjame v kakovost svojih izdelkov, zato kupcem v primeru, da zobna ščetka Philips Sonicare 9900 Prestige ne izpolni pričakovanj, po 100 dneh preizkušanja jamči vračilo kupnine.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si