Poletje je pred vrati: trajno si odstranite dlačice!

Toplejši dnevi se nam hitro približujejo, s tem pa tudi krajša in lahkotnejša oblačila, v katerih bomo pokazale več gole kože. Naj bo letošnje poletje za vas brezskrbno, z gladko in mehko kožo brez dlačic. Predstavljamo vam SmoothSkin Pure Fit Master napravo za odstranjevanje dlačic, za katero je klinično dokazano, da pripomore k zmanjšanju dlačic v zgolj štirih tednih.

Zakaj izbrati SmoothSkin?

SmoothSkin Pure z najnovejšo IPL tehnologijo ponuja ultra hitro, močno in inteligentno trajno odstranjevanje dlačic v samo štirih tednih. Gre za najnaprednejšo napravo do sedaj, ki ima vgrajen edinstven senzor za prepoznavanje tona kože, ki ga odčita pred vsakim bliskom. Avtomatsko določa intenzivnost svetlobe, ki najbolj odgovarja vašemu tonu kože in tako zagotavlja prilagojen tretma. SmoothSkin Pure so razvili vodilni svetovni IPL strokovnjaki z več kot 30-letnimi izkušnjami, klinično izvedenih je bilo več kot 3000 tretmajev na različnih tonih kože, prodanih pa že več kot milijon naprav.

SmoothSkin Pure Fit omogoča več načinov delovanja, s čimer se prilagodi vašim potrebam. Power Mode je nastavitev najvišje intenzivnosti, ki je kot nalašč za tiste trdovratne predele, kot so bikini in pazduhe. Speed Mode  je odlični program za večja področja, kot so področja rok in nog ter za top popravke ob koncu tretmaja, medtem ko je Gentle Mode idealen za občutljiva področja.

FOTO: www.smoothskin.com

Delovanje SmoothSkin Pure Fit je ultra hitro, saj lahko s 130 bliski na minuto obdelate celotno telo (spodnji in zgornji del nog, bikini linijo in pazduhe) v zgolj desetih minutah. Prav tako vsebuje natančen nastavek, ki je popoln za manjša področja, kot je predel zgornje ustnice, prstov in ostalih težko dostopnih mest, s čimer vam omogoča bolj natančen tretma. Zato je primeren tako za odstranjevanje dlačic na telesu kot za obrazu.

SmoothSkin Pure Fit je varen in enostaven za uporabo, saj z edistvenim senzorjem preveri vaš ton kože pred vsakim bliskom in se sproži samo v primeru, če je to za vas varno. Prav tako ima senzor za kontakt s kožo za varen in učinkovit tretma. Poleg tega SmoothSkin ne povzroča bolečin – v nedavnih kliničnih raziskavah so uporabniki naprave ocenili nelagodje pri uporabi z zgolj 1 od 10.

SmoothSkin Pure zagotavlja neomejeno število bliskov, zato ne boste nikoli v skrbeh, da bi ostali brez njih. Omogoča tudi način hitrega drsenja za večje predele telesa. Glide Mode namreč omogoča nenehno utripanje laserja, za hiter in enostaven tretma. Stamp mode pa omogoča bolj natančen tretma, primeren za občutljivejša področja.

Kombinacija hitrosti in najmočnejše izhodne energije pomeni, da SmoothSkin Pure Fit naprava omogoča daljše obdobje brez dlačic. 100 % uporabnikov naprave SmoothSkin Pure je potrdilo, da so opazili vidno trajno zmanjšanje rasti dlačic na področju uporabe ter da so zadovoljni z doseženimi rezultati. Vsi uporabniki so se strinjali tudi, da je njihova koža bolj gladka in mehka. Kar 96 % žensk, ki so uporabile Smoothskin, pa bi napravo priporočile svojim prijateljem.

SmoothSkin Pure Fit je najmočnejša naprava na tržišču, poleg tega pa boste z 20 W optične moči dobili najhitrejši in najučinkovitejši tretma. Kaj pa je optična moč? –Gre za način, s katerim merijo, koliko je IPL naprava učinkovita in kako hitro lahko ta naprava odda energijo. Čeprav sta moč in hitrost zelo pomembni pri IPL napravah, ena brez druge nimata dovoljšnega učinka. Če primerjamo naprave IPL, lahko naprava z večjo optično močjo, kot je SmoothSkin, zagotovi enako raven energije, vendar hitreje kot njeni konkurenti, kar zagotavlja učinkovitejši tretma. SmoothSkin ima popolno kombinacijo visoke izhodne energije in hitrosti bliskavice, kar zagotavlja hitre in dolgotrajne rezultate odstranjevanja dlak. SmoothSkin Pure Fit zagotavlja prilagojeno moč za optimalno delovanje.

Kako deluje?

SmoothSkin Pure Fit je zasnovan tako, da pripomore k prekinitvi ciklusa rasti dlačic:

1. Svetlobna energija se prenese skozi površino kože in se absorbira v melaninu, prisotnemu v dlačici.

2. Absorbirana svetloba energije se pretvori v toplotno energijo (pod površjem kože), kar onemogoči foliklu dlačice nadaljnjo rast.

3. Tretirane dlačice naravno izpadejo tekom obdobja, ki se lahko razlikuje od nekaj dni do 1-2 tednov, odvisno od posameznika.

4. Edinstven Skin Tone Sensor (senzor za prepoznavanje tona kože) omogoča, da je tretma z bliskanjem varen, saj pred vsakim bliskom preveri vaš ton kože.

Obdobje tretmaja

Celo telo lahko obdelate v samo 10 minutah (odvisno od načina izvajanja tretmaja):

Spodnji del nog: Okoli 5 minut

Zgornji del nog: Okoli 4 minute

Pazduhe: Okoli 30 sekund

Bikini linija: Okoli 30 sekund

Zgornja ustnica: Okoli 10 sekund

Priporočamo, da napravo SmoothSkin uporabljate samo enkrat tedensko v obdobju 12 tednov, nato pa dopolnite uporabo vsakih 4-8 tednov, da boste ostali brez dlačic.

Je naprava primerna zame?

SmoothSkin Pure Fit naprava je primerna za večino tonov kože in barv dlačic, vendar se ne priporoča pri zelo temnih tonih kože ali zelo svetlih dlačicah na telesu. Uporabite priloženi grafikon, da boste prepričani ali je vaša koža primerna za tretma pred samim nakupom narave.

Ob nakupu prejmete tudi dvoletno garancijo. Še več informacij pa najdete na ROX BEAUTY spletni strani.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si