Pomlad v znamenju lasnih okraskov – sponke za lase kot modni dodatek vsakemu videzu

V pričakovanju toplejših dni mnoge izmed nas že izbiramo favorite prvih novih kolekcij, ki bodo popestrili našo spomladansko garderobo. Vsekakor pa se ne gre usmeriti le na oblačila, saj piko na i vsakemu videzu dodajo prav modni dodatki. Tokrat nimamo v mislih le torbic, čevljev in nakita, ampak predvsem sponke za lase, za katere se zdi, da so postale vodilen modni trend. Pri GRAZII že komaj čakamo, da jih vključimo v naše prve spomladanske videze.

Sponke za lase so minimalistilčen, a hkrati vpadljiv detajl, ki ne služijo le lepšanju našega videza, ampak hkrati pomagajo ohranjati tudi boljšo strukturo naših las. Prav tako jih obožujejo modne navdušenke in svetovno znane manekenke, med njimi tudi Bella Hadid in Kendall Jenner. Poglejte, kako sta si z novim modnim dodatkom popestrili njun videz:

FOTO: @emijayinc

V trendu so predvsem velike sponke, z rahlim retro pridihom, ki nam lahko pričarajo malce nostalgije iz časov, ko smo sedele v šolskih klopeh.

Znamka, ki je vodilna na tem področju, med drugim pa jo obožujemo tudi pri GRAZII, je prepoznavna pod imenom Emi Jay. Njena kreatorka je 25-letna Julianne Goldmark, ki je svoj kreativni proces hobijsko začela že leta 2009, do danes pa uspela zgraditi resen posel.

GRAZIA je navdušena nad dizajnom in konceptom znamke, zato je za vas naredila izbor čudovitih sponk za lase, ki so cenovno dostopne, prav tako pa izgledajo čudovito. Z njimi si lahko še dodatno popestrite prihajajočo barvito modno sezono.

ARKET, 17 €

 

Anthrophologie set, 33,16 €

 

Marinski, 21,08 €

 

& Other Stories, 15 €

Naslovna slika: IG @emijayinc

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si