Popolno valentinovo darilo zanjo in zanj!

Februar je zagotovo eden najbolj romantičnih mesecev v letu, saj 14. februarja praznujemo praznik zaljubljencev – valentinovo. Dan, ko drug drugemu še prav posebej izkazujemo ljubezen in se medsebojno obdarujemo. To pa je tudi dan, ko ne smemo pozabiti na ljubezen do sebe.

Praznik ptičje ženitve in prebujanja pomladi

Zgodovina razkriva, da so 14. februarja nekoč praznovali ptičje ženitve in prebujanje pomladi, danes pa na ta dan vsi zaljubljenci praznujemo nekaj najlepšega na svetu – ljubezen. Takrat smo karseda pozorni do svojih boljših polovic in to po navadi želimo dokazati še s popolnim darilom. Ali ste vedeli, da so cvetje, čokolada in parfum eno najpogostejših daril, ki jih običajno poklanjamo svojim najdražjim?

Po valentinovo darilo v dm, kjer najdete vedno ugodne dišave zanjo in zanj

V poslovalnicah dm drogerie markt vas bodo za valentinov vikend, od 11. februarja do 14. februarja 2022, ob nakupu katerega koli izdelka iz oddelka parfumerije razveselili z brezplačno voščilnico po izbiri in s prav tako brezplačnim zavijanjem.

Na oddelku parfumerije februarja namreč lahko najdete vedno ugodne dišave zanjo in zanj ter tako vse opravite na enem mestu – kupite darilo, ki vam ga lično zavijejo, ter prejmete valentinovo posvetilo za vašo najljubšo osebo.

Kako izbrati pravi parfum?

Ste vedeli, da dišave svoj vonj razvijejo v treh različnih fazah? Prva faza je vrhnja nota, ki je odločilna pri prvi zaznavi vonja določenega parfuma. Naredi prvi vtis in po petnajstih minutah zbledi. Naslednja nota in dejanska zaznava vonja je srčna nota, ki nastopi po tem, ko vrhnja nota zbledi. Ko se tudi srčne note dišave razdišijo, pride do izraza zadnja – bazna nota, ki jo zaznavate najdlje, ter poskrbi za to, da se krasno čutno doživetje nadaljuje.

Ne glede na to za kakšno priložnost iščete parfumsko ali toaletno vodo, boste v dm drogerie markt zagotovo našli ustrezen vonj zase in za svoje najdražje. Izbirate lahko med dišavami s čutnimi vonji za zapeljivce, sadnimi in svežimi notami za športnike, ženstvenim in cvetličnim vonjem za romantične dame ali možatim lesnim vonjem za elegantnega moškega. Na voljo so ženski in moški parfumi vrhunskih znamk, kot so Giorgio Armani, Dior in Calvin Klein.

GRAZIA izbor zanjo:

Parfumska voda Elizabeth Arden 5th Avenue, 30 ml, cena: 19,99 €

Darilni set Flower by Kenzo, cena: 49,99 €

 

GRAZIA izbor zanj:

Toaletna voda David Beckham Beyond, 40 ml, cena: 17,99 €

 

Darilni set za moške Seinz, ki vsebuje gel za britje, brivnik in balzam po britju, cena: 19,95 €

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si