Francozinje prisegajo na drugačen piling

Čas je, da ponovno odkrijete preprost ritual za razvajanje duše in telesa

L’OCCITANE predstavlja kolekcijo mil, ki na sodoben način uteleša tradicionalno milarsko obrt. Naravno usmerjena kozmetična znamka L’OCCITANE je provansalski umetnosti izdelovanja mila zapisana že vse od svojih začetkov pred 45 leti. L’OCCITANE je združil veščine, ki so jih mojstri milarji prenašali iz roda v rod, s sodobnimi naprednimi tehnikami ter tako prenovil kultno kolekcijo mil. Nova minimalistična moderna mila so obogatena s sestavinami naravnega izvora, vse čute pa razveselijo z osvežilno izkušnjo čiščenja.

 

Foto: Instagram

 

Enostavno, čisto in naravno

Te preproste formule, zasnovane z vsaj 78 % rastlinskih olj, kot so sončnično, kokosovo in oljčno olje, nežno očistijo kožo in jo z vsako uporabo subtilno odišavijo. Obogatene so z ikoničnimi provansalskimi sestavinami, kot so izvleček  iz citronke, mandljevo in oljčno olje ter eterično olje prave sivke, ki ta preprosta mila naredijo izjemna. Živahne odtenke in evokativne dišave uravnoteži moderna, elegantna estetika, zaradi katere so ta mila kot prava umetniška dela.

 

Podarite si milni piling

L’OCCITANOVI tradicionalno izdelani mili imata novo preobleko! Masažne izbokline in mandljeve luščine za piling poskrbijo za čudovito negovalno doživetje – kot v spa centru. Razvajajte telo in čute s tema posebnima miloma. Karitejevo maslo kožo nahrani, mandljevo olje iz Provanse pa jo pomaga zmehčati. Razvajajte čute
z novimi trdimi mili, izdelanimi po tradicionalnem receptu mojstrov iz Provanse.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si