Alenka Godec: „Imela sem lifting obraza s 96.000 iglicami!”

Alenka Godec se je odločila za kozmetični tretma proti staranju Secret RF, v vrednosti 1.500 evrov. Po opravljenem tretmaju brez skalpela, ki je pomladil njeno kožo, nam je zaupala, kako je ta potekal.

„Opazila sem, da me ljudje gledajo drugače, vendar se nisem zmenila za to. Pogledom so sledili številni komplimenti, in tega res ne pričakuješ, ko si v mojih letih in imaš za sabo toliko neprespanih noči,” nam pove Alenka. Razlog?  V zadnjih štirih mesecih je preizkusila osupljiv tretma s 96.000 iglicam, za katerega pravi, da je bil ena najboljših odločitev v njenem življenju. Tisti, ki jo poznajo, vedo, da nikoli ni zaupala estetskim postopkom, vse dokler ni poskusila najnovejšega in najboljšega nekirurškega liftinga obraza na trgu. „Popolnoma me je prevzel!” je ekskluzivno za GRAZIO povedala Alenka Godec.

Kozmetični svet je od začetkov needlinga močno napredoval. Medtem ko zvezdnice, kot sta Jennifer Aniston in Kim Kardashian, vse več posegajo po radiofrekvenčnih terapijah, ki krepijo in ustvarjajo novi kolagen, je završalo tudi o Secret RF. Ker nas je zanimalo, kateri tretma je čudežno pomagal naši pevki Alenki Godec in postal številka ena med hollywoodskimi zvezdnicami, smo se o tehniki pogovarjali z večkrat nagrajenim direktorjem klinike v Londonu Harley Street’s, PHI, dr. Tapanom Patelom, ki je ta aparat uvedel tudi v svojo prakso.

Kako deluje večina naprav za mikroiglično radiofrekvenco?

„Uporabljamo kombinacijo dveh zelo dobro uveljavljenih zdravljenj – mikroiglic in RF-radijske frekvence. Mikroiglice Secret RF dovajajo radiofrekvenčno energijo v različne nivoje kože, točno tja, kjer je zdravljenje najbolj koristno za posameznega pacienta. Ta edinstveni vnos energije pomaga revitalizirati in regenerirati tkivo, ne da bi pri tem povzročili veliko poškodb povrhnjice.”

V čem je Secret RF boljši kot druge podobne naprave?

„Nekateri naši pacienti na kliniki PHI so se zdravili z drugimi mikroigličnimi RF-napravami in ugotavljali, da je Secret RF daleč najbolj udoben od vseh, s katerim so jih zdravili. Tudi sam sem se zdravil z drugimi napravami in lahko rečem, da je s Secret RF res veliko bolj udoben, predvsem pa z manj rdečice in otekline. Izpostavil bi tudi, da Secret RF uporablja edinstven in zelo sofisticiran motorni mehanizem, ki omogoča nemoteno vstavljanje igel – povedali so mi, da s 100-mikronsko natančnostjo –, kar izboljša udobje in varnost pacienta z zmanjšanjem nepotrebne škode na povrhnjici. Vendar ne mislite, da je ta tretma zgolj razvajanje obraza. Se spomnite tistih 96.000 vbodov z iglo? Vsekakor pa ste lahko brez skrbi, strokovnjaki bodo poskrbeli, da bo tretma varen in neboleč.”

Osebna izkušnja Secret RF Alenke Godec

„Moram povedati, da me je bilo na začetku malo strah, saj do tega trenutka nisem nikoli obiskovala kozmetičnih salonov, vendar me je strokovno osebje lepo pomirilo in predstava se je začela. Pred tretmajem so me namazali z močno anestetično kremo. Potem je bil čas za soočenje s to čudežno aparaturo. Tretma se je začel na čelu in nato je prešel na celoten obraz. Splošni občutek je toplota in rahlo zbadanje, ampak daleč od kakršnekoli nevzdržne bolečine.

Tretma je trajal manj kot pol ure, nato pa so mi na kožo nanesli poseben Pink-Ageing serum in hladilno masko, pod katero sem se sproščala. Pozneje je bil obraz rahlo rdečkast in občutljiv. Ta dan se nisem smela naličiti, zato sem si nadela velika sončna očala in se ustavila na kavi. Rdečica je kmalu zbledela, tako da sem se naslednji dan že lahko vrnila v normalno življenje. Čez šest tednov bom šla na pomlajevanje številka dva – in se tega že zelo veselim!”

V nasprotju z laserji, ki zažgejo površino kože, Secret RF vbrizga radiofrekvenčno toplotno energijo v najgloblje plasti kože z iglami, tankimi kot človeški las. Deluje tako, da ustvari na tisoče mikroskopskih ranic, ki stimulirajo utrujene stare kožne celice, da se aktivirajo in začnejo proizvajati novi kolagen. Tako bo koža postala bolj napeta, čvrstejša in svetlejša z manjšimi porami. Dvignil bo povešeno kožo na čeljusti, zapolnil brazgotine po aknah, odstranil rdeče žile in pozdravil akne, saj ubija bakterije, ki povzročajo madeže, in zmanjšuje delovanje oljnih žlez v koži.

Generalni uvoznik Skinzzo 4.0 Medical, hello@skinzzo.com
Besedilo in fotografije: Ivan Bliznetsov, PR SKINZZO

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si