Predstavite mu preprostost nege kože. Le zanj

Enostavna nega zanj

V svetu moških je ključna beseda preprostost. Moški neradi komplicirajo, še posebej, ko pride do nege kože. Kljub temu pa se lahko pri tem spopadajo s podobnimi težavami kot ženske, najpogosteje z občutljivo kožo, aknami in seveda staranjem. Ker je moška koža po sestavi drugačna kot ženska, potrebuje prilagojeno nego. Z izdelki Nuxe Men bo tvoj izbranec za svojo kožo poskrbel enostavno, hitro in učinkovito.

 

 

Glavni krivec za razliko v sestavi moške in ženske kože je hormon testosteron. Moška koža je zato več kot 20 % debelejša kot ženska in na otip bolj groba. Vsebuje več kolagena in je videti bolj napeta in čvrsta, posledično pa se počasneje stara. Ker ima moška koža več žlez lojnic in por, izloča več sebuma, zato se pogosto zgodi, da imajo moški masten tip kože.

Zaradi britja pa je moška koža tudi bolj občutljiva. Vsakodnevno britje razdraži kožo, zato je po njem obvezen nanos pomirjujočega balzama. Ta ne le, da kožo navlaži, ampak prepreči tudi pojav srbečih izpuščajev, ki pogosto nastanejo kot posledica manjših ureznin.

 

Naravno in nežno

Nuxe Men linija temelji na posebej skrbno izbranih aktivnih izvlečkih hrasta in gabra, ki kožo obnavljajo, semena baobaba pa poskrbijo za njeno vlaženje in udobje. Vsi izdelki so prilagojeni potrebam občutljive moške kože, krasi pa jih dišava, v kateri prevladujejo začinjene lesne note. So preprosti za uporabo, njihove lahke teksture pa ne puščajo mastnega ali lepljivega občutka.

Gel za tuširanje Nuxe Men in dezodorant brez alkohola in aluminijevih soli sta na voljo v posebnem dvojnem pakiranju po ugodni ceni. Najdete ju v lekarnah po Sloveniji, v trgovinah Maxi, Leposana (E.Leclerc), Sanatura in Nama v Ljubljani in v spletni trgovini www.sophia.si.

 

Nuxe Men Deodorant

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si