Ustvarite lahkoten zimski videz

Za nami je december, mesec poln veselja, a hkrati obveznosti in stresa. V januarskih dneh lahko tako veliko bolj umirjeno preživimo čas z družino in z našimi najbližjimi. Ko z njimi doživljamo trenutke, se zdi, da čas miruje, oblaki pa so breztežni. Uživamo lahko tudi v zimski pokrajini, okrašeni s pastelno svetobo in breztežnimi oblaki, ki so videti kot ovčke na nebu.

S to nežnostjo so navdihnjeni tudi novi, mehki izdelki essence Trend kolekcije “CATCHING CLOUDS”. Ti vam bodo zagotovili puhast in lahkoten videz v zimski sezoni.

Swirl balzam za ustnice

Ustnice mehke kot majhni oblaki – dosežite jih z vlažilnim balzamom za ustnice v privlačnem dizajnu. Vitamin E, ki ga vsebuje, bo nahranil vaše ustnice, da se bodo počutile ultra mehke. Zaradi praktične oblike v šminki ga je tudi zelo enostavno nanesti.

 

Svinčnik za posvetlitev oči

Svinčnik za posvetlitev oči je vrhunec vsakega ličenja oči. Nežen poteg univerzalnega bledo roza svinčnika vzdolž “water line” črte ali v očesnem kotu bo osvetlil vaše oči in vam nudil buden videz. Njegova mehka tekstura je enostavna za nanos in dolgo obstojna.

Mix & Match Pearl nalepke za nohte

Biserne nalepke Mix & Match so prava uresničitev sanj! 62 svetlečih biserov v treh različnih velikostih je samolepilnih in jih je mogoče nanesti na oči, obraz ali nohte. Rezultat: svetleč zimski videz z WOW učinkom.

 

Cloud-touch osvetljevalec

S tem super mehkim osvetljevalcem v prahu se ne bo sijal le sneg. Nežne bleščice v hipu ustvarijo sijoč sijaj, gladka tekstura pa se nežno zlije s katerimkoli tonom kože in jo poudari v nežnem odtenku breskve.

 

Vlažilna mlečna meglica za obraz

Želite lebdeti na oblakih? Ta vlažilna mlečna obrazna meglica vam bo pri tem pomagala. Vlažilni sprej za obraz zagotavlja čudovito mehko kožo. Mlečna tekstura s hialuronsko kislino in kokosovo vodo ne bo le dopolnila vaše dnevne rutine nege kože, ampak je primerna tudi kot primer podlaga pod ličenjem.

 

Cloud-touch primer v peni

Ležanje na oblakih? Ni problema! Puhasta tekstura primerja se nežno stopi v kožo, jo neguje in ima tudi učinek zameglitve. Preprosto ga nanesite, ko končate z nego kože, počakajte trenutek in nato nanesite ličila – to je vse, vaša brezhibna polt je pripravljena!

 

Cloud-touch osvetljevalec za telo

Tako sijoče kot zimski sončni vzhod! Cloud-touch osvetljevalec za telo ima kot oblak mehko teksturo z nežnim sijajem. Formula se nežno vpije v kožo in ima hladilni učinek. Vsebuje tudi nežne bleščice, ki čudovito poudarijo kožo.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si