Premium nega z eko predznakom

Predstavljamo vam blagovno znamko DK_GLOWY, ki je sinonim za certificirane, dokazano učinkovite naravne in organske izdelke za nego kože. Njihova primarna zaveza je slediti najnovejšim smernicam in tehnološkemu napredku ter na osnovi najnovejših spoznanj ponuditi kakovostne biološke izdelke za nego kože, ki združujejo inovacije in naravne sestavine.

Daniela Korenc, ustanoviteljica znamke in direktorica

Kako je nastala ideja za lastno lepotno znamko?

„Vse od mladosti sem ena tistih žensk, ki ima izjemno občutljivo, celo netolerantno kožo, ki reagira na večino kozmetičnih in dermokozmetičnih izdelkov, hkrati pa je nagnjena k nepravilnostim. Uporaba in ponudba kozmetičnih izdelkov se je v zadnjih 20 letih bistveno spremenila. Tako pestre in nepregledne izbire kozmetičnih izdelkov, kot jo imamo danes, ni bilo še nikoli prej. Na podlagi raziskovanja in po številnih opravljenih pogovorih s strokovnjaki sem prišla do spoznanj o pozitivnih učinkih naravnih sestavin na kožo. Takrat sta se porodili želja in vizija ustvariti lastne naravne in organske izdelke za nego. Moje poslanstvo je tako postalo izdelati premium naravne in organske izdelke za nego kože, zasnovane in razvite z zadnjimi dognanji na področju biotehnologije in z bioaktivnimi učinkovinami, ki klinično dokazano dajejo vidne rezultate. Zavedajoč se, da je ekološka zmogljivost našega planeta omejena in je niti z najbolj sodobno tehnologijo ni možno raztezati v neskončnost, in ker tudi sicer delujem po načelu, da je dolžnost vsakega posameznika skrb za druge ljudi in živa bitja, je nastala etično celovita kozmetična linija. DK_GLOWY izdelki so naravni in organski, njihova embalaža pa je izdelana na reciklirani osnovi ali iz materialov FSC, pri tem pa so uporabljena le naravna lepila. Proizvodnja poteka v enem izmed vodilnih kozmetičnih laboratorijev v EU, ki v skrbi za ohranitev okolja in v celoti deluje na obnovljive vire. Še več, iz spoštovanja do narave in zaradi ohranjanja ekoloških procesov in biotske pestrosti na ekosistemski in drugih ravneh se trudimo sprejemati darove narave s hvaležnostjo in iz narave ne jemati več, kot ji povrnemo, zato za vsak opravljeni nakup v imenu kupca posadimo drevo, in sicer v sodelovanju z uradnim partnerjem pogozdovanja One Tree Planted.”

Kolekcijo trenutno sestavljajo esencialni izdelki za naravno nego kože, in sicer za vse tipe kože, ki omogočajo kakovostno vsakodnevno nego v osnovnih štirih korakih: čiščenje, toniranje, vlaženje oziroma nega, zaščita. Skupni imenovalec izdelkov so zdrava koža, vidni rezultati, vidne spremembe.

Danes, ko je na prodajnih policah trgovin in na spletu mogoče kupiti številne izdelke različnih blagovnih znamk, se nam pogosto poraja vprašanje, ali so izdelki res tako učinkoviti, kot to navaja posamezni proizvajalec. Novejše smernice izpostavljajo, da manj alergij in preobčutljivosti povzročajo sestavine, ki se s kožo ujemajo, so ji bioidentične. Vsi izdelki DK_GLOWY so zasnovani tako, da zagotavljajo optimalno učinkovitost skozi ustrezno koncentracijo aktivnih sestavin. Sestavine, ki so pridobljene s kopnega – predvsem iz nordijskih divjin – in morja, kot so izvlečki globokomorskih alg, so ne samo organske, temveč so po kemični sestavi podobne snovem v naših celicah in se zato s kožo ujemajo ter uporabnika varujejo pred potencialno neželenimi in škodljivimi učinki preveč različnih kemičnih sestavin, kot so alergije, draženje, preobčutljivost. Dermatološko testirani izdelki ohranjajo koži naravno vrednost pH, spodbujajo njeno regeneracijo, revitalizirajo, jo vlažijo in učinkovito ščitijo pred negativnimi učinki prostih radikalov, škodljivimi vplivi iz okolja (onesnaževalci) ter posledično preprečujejo pojav prezgodnjih znakov staranja. Končni rezultat je zdrava, gladka, mehka, prožna in sijoča koža. Vsi izdelki so netoksični in ne vsebujejo umetnih dišav, barvil ali gensko spremenjenih organizmov. Poleg tega so primerni za vegane in niso testirani na živalih. Ponašajo se z globalno priznanim certifikatom COSMOS – ECOCERT. Ključna razlika med naravno in konvencionalno kozmetiko se kaže pri sestavinah, saj je pri drugi dovoljeno uporabljati vse sestavine ne glede na njihov izvor. Sintetične sestavine se težje razgradijo in se z leti nakopičijo v telesu. Sestavine v naravni kozmetiki pa aktivirajo naravne presnovne procese kože, namesto da jih nadomeščajo, in tako naravne sestavine koži pomagajo, da deluje sama ter proizvaja kolagenska in elastinska vlakna, kar preprečuje izgubo vlage in tvori lipide, ki so potrebni za zaščito kože pred negativnimi zunanjimi dejavniki.

1. ČIŠČENJE:

Učinkovita, a nežna čistilna pena, s katero odstranite ličila, umazanijo in druge nečistoče. Kože ne draži in ne izsušuje, temveč ohranja njeno naravno pH-ravnovesje, jo obnavlja in hkrati pomlajuje. Vsebuje rožno vodo, ki kožo pomirja, kamilica jo naredi bolj mehko, ognjič pa pomaga nevtralizirati negativne učinke prostih radikalov.

NEŽNA PENA ZA ČIŠČENJE KOŽE, ECOCERT – COSMOS NATURAL

 

 

2. TONIRANJE:

Negovalni tonik z lahkotno vlažilno formulo in antioksidanti nevtralizira proste radikale, ki povzročajo poškodbe lipidov, proteinov in nukleinskih kislin ter tako koži povrne naraven, zdrav lesk. Učinkovito odstranjuje odvečno maščobo, zmanjšuje pore, pomirja občutljivo in pordelo kožo (preprečuje draženje) ter ohranja njeno naravno pH-vrednost.

TONIK ZA URAVNAVANJE pH-vrednosti KOŽE, ECOCERT – COSMOS NATURAL

 

 

3. VLAŽENJE OZIROMA NEGA:

Lahka brezoljna vlažilna krema s popolnoma naravno formulacijo se hitro vpije, kožo ščiti in ji hkrati zagotavlja intenzivno vlaženje ves dan ter ne maši por. Esencialni ceramidi ščitijo kožno pregrado, vitamin C pa je močan antioksidant, ki nevtralizira proste radikale in okrepi koži lastne obrambne mehanizme, s čimer se spodbudita pomlajevanje in bolj zdrav videz kože. Hialuronska kislina prispeva k zmanjšanju gub, izboljšanju napetosti in prožnosti. Ob redni uporabi postane koža gladka, sijoča in preprosto čudovita.

NEGOVALNA VLAŽILNA KREMA ZA OBRAZ, ECOCERT – COSMOS ORGANIC

 

Nočna anti-age krema z vrhunskimi sestavinami, ki spodbujajo proces regeneracije kože med spanjem. Multifunkcijska formulacija, obogatena z antioksidanti in aktivnimi sestavinami, ki spodbujajo sintezo kolagena, povečuje čvrstost in elastičnost kože ter zagotavlja dolgotrajen mladostni sijaj. Hialuronska kislina pomaga izboljšati vlaženje in kožo napne, s tem pa zmanjša opaznost gub, fermentiran izvleček globokomorskih alg iz rodu Alteromonas prispeva k obnovi povrhnjice kože, rakitovec oziroma morska krhlika pa spodbuja bolj enakomerno in gladko teksturo kože.

POŽIVITVENA IN POMLAJEVALNA NOČNA KREMA ZA OBRAZ, ECOCERT – COSMOS ORGANIC

 

4. ZAŠČITA:

Koncentriran antioksidativni gel, ki krepi zaščitno plast kože in jo tako varuje pred škodljivimi vplivi iz okolja (onesnaževalci) ter ji povrne naravni sijaj. Izvleček plahtice, bogat s flavonoidi in fenolnimi kislinami, pomaga odpraviti in nevtralizirati negativne učinke prostih radikalov in preprečuje nastanek prezgodnjih znakov staranja.

INTENZIVNI ‘ANTI-POLLUTION’ SERUM ZA ZAŠČITO OBRAZA – ECOCERT – COSMOS NATURAL

 

Ljubite naravo, ljubite svojo kožo, ljubite sebe!

www.dkglowy.com

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si