Prestolnica bogatejša za novo oazo dobrega počutja

Foto: Žiga Intihar

 

Dalmatinova ulica 11 v Ljubljani je postala naslov, kjer potrkate za boljše počutje. Svoja vrata je namreč odprl Center za rehabilitacijo N°11, ki bo nudil raznolik asortima storitev z 11 terapevtskih področij v želji, da bi svojim strankam kar najbolj pomagal na njihovi poti do izboljšanja kakovosti življenja. V Centru prisegajo na celovit pristop do strank, saj preučijo tako njihovo telesno, čustveno kot psihološko stanje ter v skladu s tem izberejo najbolj optimalno terapijo za njih.

 

Negotovo obdobje, skozi katerega smo krmarili v zadnjem letu, je nedvomno vplivalo na počutje slehernega posameznika. Glavno vodilo pri izbiri storitev, ki jih bodo izvajali v Centru, je bil način, kako strankam pomagati pri premagovanju stresa. Skozi 11 poglavitnih strategij bodo reševali tako osebnostne stiske kot tudi stresna stanja, stanja po poškodbah in boleznih, poleg tega pa bodo posamezniku pomagali tudi na proaktiven način, tj. pri ustvarjanju novih dobrih navad. Terapevtska področja segajo na preventivo, svetovanje ali drugo mnenje, splošno in specialno terapevtsko obravnavo, manualne terapije, kinezioterapijo, obravnavo inkontinence in diastaze pri ženskah in moških, terapevtske in sprostitvene masaže, individualne in skupinske vadbe, osebna svetovanja in tehnike dela s posamezniki, nohtno protetiko in kozmetiko ter storitve na domu. Poglavitna prednost Centra je, da se strankam prilagodi v največji možni meri, kar pomeni, da pri njih ne bodo naletele na čakalne vrste.

»Stres se kopiči v človeku, zato tudi vsakodnevne rutinske manjše težave preraščajo v velike. Težavo je potrebno zaznati, se z njo soočiti ter ji določiti smer in cilje za razrešitev. Na kliniki v Kočevju, ki je eden izmed partnerjev Centra, se že vrsto let ukvarjamo s problematikami v ortopediji, urologiji, interni medicini in pulmologiji, v naših kozmetičnih salonih, ki so drugi partner, pa se posvečamo negi žensk. Pri vseh naših storitvah smo začutili, da bi se lahko posebej osredotočili na celostno obravnavo človeka. S pozitivno energijo, znanjem, strokovnimi izkušnjami in motivacijo ter osebnim pristopom želimo pomagati ozavestiti vsakega posebej in skozi vrata pospremiti zadovoljnega posameznika,« je ob odprtju izpostavila ustanoviteljica in idejni vodja Centra Andreja Merhar.

 

Foto: Žiga Intihar

 

Delovno osebje Centra za rehabilitacijo N°11 sestavljajo vrhunski strokovnjaki z različnih področij, ki pri svojem delu kombinirajo znanja funkcionalne diagnostike, kinezioterapije, osebnega pristopa vadbe in dolgoletne izkušnje.

V Centru je na voljo tudi magnetni stol Starformer s tehnologijo HITSTM (High Intensity Tesla Stimulation) z dvema aplikatorjema. Z njegovo uporabo uspešno zmanjšujejo in odpravljajo težave zaradi nenadzorovanega uhajanja urina in oslabelosti mišic medeničnega dna. Tovrsten magnetni stol je trenutno v Sloveniji na voljo samo v Centru za rehabilitacijo N°11.

 

Celotno ponudbo in strokovno ekipo, ki stoji za Centrom, lahko spoznate na uradni spletni strani www.no11.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si