Prihaja nova slovenska serija – polna flirtanja, smeha in ljubezenskih zapletov

Originalna serija bratov Valič – Vse punce mojga brata

Z 28. januarjem VOYO predstavlja novo originalno serijo Vse punce mojga brata, v kateri glavni vlogi zasedata brata Domen in Vid Valič. Prvi v vlogi odgovornega, resnega in svoji partnerki zvestega osnovnošolskega učitelja ter drugi v vlogi ezoteričnega učitelja zumbe, ki s flirtanjem in številom simpatij bogati svoj ego. Kaj se zgodi, ko bo njuno skupno stanovanje postalo premajhno za oba in vse njune ljubezni in katerih izkušenj sta črpala snov za serijo, brata odgovarjata …

 

Foto: Urša Premik

 

»Za zgodbo sva sicer uporabila vse svoje izkušnje, ki jih imava z nežnejšim spolom, ne pa tudi vseh anekdot, saj veste, pravi gentleman nikoli ne pove. Pravi komik tudi ne, saj spremeni imena in napiše zgodbo tako, da se ljudje lahko poistovetijo, a ne prepoznajo.

Snemanje je bilo zares zabavno in komaj čakava, da vidiva, ali se je to tudi preneslo na kamero. Kmalu se bova lahko, sicer vsak zase simbolično drenjala na kavču in na VOYO stisnila »predvajaj.«

 

Foto: Urša Premik

Kdo bosta dami, za katerima se bodo iskrile iskrice?

Pestro igralsko zasedbo, ki bo bogatila življenje bratov, v glavnih vlogah dopolnjujeta Ajda Smrekar v vlogi Domnove punce Anje ter Beti Strgar, ki bo vstopila v čevlje Kiki, Anjine prijateljice in bivše Vidove znanke. Je prav Kiki tista, ki se je zares dotaknila Vidovega srca? V seriji bomo poleg štiriperesne deteljice videli tudi Vanjo Plut, Ano Špik, Primoža Petkovška, Nebojšo Pop Tasića, Alenko Kraigher, Tijano Zinajić in Sašo Weilgonija.

 

Prvi zapleti že v prvi epizodi

Serijo si bodo VOYO uporabniki lahko ogledali 28. januarja na mah, že v prvi epizodi pa spoznamo, da stvari niso vselej takšne, kot se zdijo na prvi pogled, in da prave iskrice strasti prav zares nikoli ne ugasnejo.

 

Foto: Urša Premik

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si