Pupa z novimi trajnostnimi linijami za nego obraza

Kakovostna kozmetična znamka Pupa predstavlja pet novih trajnostnih linij za nego obraza.

Linijo odlikuje filozofija: negujte svoj obraz in telo, ob varovanju planeta.

1. Linija Smog No More

Sestavljata jo čistilna krema za obraz in serum za obraz.

Čistilna krema za obraz z biofermentiranim naravnim sladkorjem in papainom za zaščito kože pred onesnaževalci, nežen piling kože in pomiritev.

Smog No More Shots z izvlečkom rdečih morskih alg ter betainom in eritritolom, ki ustvarjata zaščito pred onesnaževalci in stabilizirata molekule vode v koži.

2. Linija Wand Eraser

Sestavljata jo dvofazni odstranjevalec ličil in trdo milo.

Dvofazni odstranjevalec ličil ima glavno učinkovino biofermentirano koruzo, ki je primerna tudi za najbolj občutljivo kožo, trdno milo, ki je idealno za obraz in oči, pa je obogateno s hialuronsko kislino, ki zagotavlja naravno ravnovesje navlaženosti kože.

3. Linija Glow Essence

Glow Essence je nega za posvetlitev in piling obraza, katere glavne sestavine so mandljeva kislina, ki regenerira stratum corneum kože, ter betain in eritritol, ki vežeta in stabilizirata molekule vode v koži.

Linija za posvetlitev Glow Essence je sestavljena iz posvetlitvenega tonika/losjona Glow Essence Face tonic in encimskega pilinga v prahu Purity Powder  Face Scrub.

4. Linija Deep Recovery

Hydrating linija vključuje:

Deep Recovery face Mask kontinuirano vlažilno masko za obraz s hialuronsko kislino in Hydroviton Plus, ki je posebna mešanica NMF (naravni vlažilni faktor), ki zadržuje vlago v koži; Skin Rehab kremo za obraz, ki ima poleg Hydroviton Plus za glavno učinkovino izvleček rožnate grenivke, ki vsebuje sladkorje in vitamine, ki revitalizirajo zgornjo plast kože; ter Hyalu Shots serum, ki kožo globinsko navlaži s pomočjo hialuronske kisline, betaina in eritritola.

5. Timeless Anti-age linija

Sestavljajo jo:

Timeless krema za obaz proti zgodnjim znakom staranja, ki jo zaznamujejo sestavine bombaža in izvlečka ličija, ki zmanjšujejo gube, povečajo elastičnost kože in jo globinsko negujejo; Timeless Plus krema za obraz proti gubicam, ki je z izvlečkom ginsenga in botaničnega izvlečka drevesa življenja namenjen zreli koži z namenom upočasnitve staranja celic; ter Serum Elastin Shots, ki z izvlečkom ognjiča ter betainom in eritritolom pomaga koži ohranjati svojo obrambo pred procesom staranja. 

Kolekcija je ekskluzivno na voljo v spletni trgovini Douglas Slovenija.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si