Intenzivna nega rok s protibakterijskim učinkom

 Ko se narava odene v čudovite jesenske barve, naj se tudi vaša koža rok odene v svojo najmehkejšo različico. NIVEA je za prijetnejšo jesen in zimo v negi kože rok šla še korak dlje in razvila praktično negovalno kremo za roke Care & Protect 3 v 1, ki hkrati poskrbi za higieno rok, ko jih nimamo možnosti umiti ali razkužiti. Inovativna formula 3 v 1 z jojobinim oljem okrepi njeno bariero in jo globinsko neguje brez izsuševanja.

Pogosto umivanje rok in razkužilna sredstva poškodujejo kožo

Vsakodnevno se srečujemo z bakterijami, ki lahko ogrožajo naše zdravje. Pametni telefon, drogovi na avtobusu, računalniška tipkovnica v pisarni, bančni avtomat ali plačilni terminal v trgovini – povsod se zadržujejo klice, ki nam niso vse prijateljsko naklonjene. Če je imunski sistem zdrav, stik z njimi večinoma ne povzroči težav, vendar je še bolje, da to preprečimo. Pogosto umivanje rok in njihovo razkuževanje je dober previdnostni ukrep za zdravje, vendar hkrati škoduje koži rok. Vaše roke tako postanejo suhe, razpokane in razdražene. S pogostim umivanjem rok namreč odstranjujete naravna olja s kože, ki ne le ohranjajo mehkobo, ampak delujejo tudi kot ovira, ki preprečuje kopičenje mikrobov.

Poškodovana in razpokana koža pa ni le neprivlačna na videz, ampak je tudi bolj dovzetna za okužbo z neželenimi mikroorganizmi, vključno s koronavirusom covid-19. Zato je vlaženje rok enako pomembno kot njihovo čiščenje. Nova NIVEA Care & Protect krema za roke 3 v 1 z negovalnim jojobinim oljem poskrbi za oboje. Kožo rok zaščiti pred neželenimi mikroorganizmi in jo hkrati neguje globinsko. Z dobro nego lahko poskrbimo, da roke ostanejo voljne in mehke.

Krema za intenzivno nego rok in zaščito pred bakterijami

Inovativna formula 3 v 1 z jojobinim oljem omogoča intenzivno globinsko nego kože in okrepi njeno bariero, formula brez alkohola pa ščiti kožo pred izsušitvijo. Vitamini E in kompleks B v jojobinem olju blažijo razdraženost in pomagajo pri obnavljanju kože. Posebna formula ima protibakterijski učinek, saj vsebuje nizko pH-vrednost, ki preprečuje razvoj bakterij. Formula je nelepljiva in primerna za vse tipe kože, ravno tako pa se negovalna formula s prijetnim vonjem hitro vpije v kožo in jo naredi mehko in gladko. Z novo NIVEA kremo imamo tako veliko dobrih razlogov, da roke namažemo vsak dan, sploh pa v času hladnejših mesecev, ki so že pred vrati.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si