Izbrišite sledi stresa na koži z eno kapljico

 

Revolucija v steklenički VICHY
MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS – IZBRIŠITE SLEDI STRESA NA KOŽI Z ENO KAPLJICO

Kultna linija Minéral 89 je bogatejša za novi regenerativni in obnovitveni serum s probiotičnimi frakcijami, ki deluje proti vidnim znakom stresa na koži. Koža je iz dneva v dan bolj sijoča, njena prožnost pa je obnovljena. Minéral 89 Probiotic Fractions – za kožo brez sledi utrujenosti!

 

Ali ste vedeli, da onesnaženost zraka, pomanjkanje spanca, cigaretni dim in vsakdanji stres vplivajo na telo, a tudi neposredno na kožo? Zato je Vichy ustvaril edinstveni teden #StressLessWeek, v katerem organizira vrsto delavnic in treningov, ki pomagajo obrazu in telesu, da se znebita nabranega stresa. V tednu med 24. in 28. majem bomo iskali motivacijo in ravnotežje misli s Saro Isakovič, se razgibali z Nives Orešnik, se naučili nekaj novega o negi sobnih rastlin z Janom Robinom, spregovorili o negi obraza z Majo Edelbaher Ebert in Simono Krebs ter prisluhnili podcastu Nine Gaspari. Ne preostane vam drugega, kot da se PRIDRUŽITE!

Kod podpora pri negi obraza je tukaj inovativna minimalistična formula v kombinaciji s probiotičnimi frakcijami – serum Minéral 89 Probiotic Fractions, ki izboljša sijaj in elastičnost kože, zmanjša vidnost drobnih linij in okrepi odpornost kože na stres.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Učinkovit serum za kožo, ki je izpostavljena stresu

Zaradi stresa koža postane suha, z srbečim občutkom, običajno pa jo spremlja tudi rdečica. Padec imunosti kože lahko povzroči neenakomeren videz. Pojavijo se drobne linije in gube. Ravno tem težavam se Minéral 89 Probiotic Fractions močno upira. Kar osem kliničnih in šest instrumentalnih študij, izvedenih na več kot 500 ženskah, potrjuje učinkovitost seruma na koži, izpostavljeni stresu. Rezultati po štirih tednih uporabe kažejo, da je 76 % anketirank opazilo, da je koža videti mladostno in obraz spočit, 84 % jih je potrdilo, da se je celoten videz kože izboljšal, 92 % pa, da ima koža zdrav sijaj; 78 % jih čuti, da je koža zaščitena pred zunanjimi vplivi .

Ena pipeta na dan – vaš idealen odmerek za bolj zdrav videz kože

Priporočeni odmerek koncentriranega seruma vključuje nanašanje ene pipete na dan z nanosom formule neposredno na obraz in nežnim vmasiranjem seruma po celem obrazu.
Ko gre za rutino nege, kot prvi korak priporočamo Minéral 89 Probiotic Fractions, nato pa lahko uporabite običajno vsakodnevno nego. Poleg tega ne smemo pozabiti še ene Vichyjeve novosti – Capital Soleil UV-AGE Daily, napredne UV zaščite, ki poleg zaščite pred sončnimi žarki deluje tudi proti znakom staranja.

Da bo obraz deležen nege, ki si jo zasluži in izžareva zdravje, je poleg seruma Minéral 89 Probiotic Fractions za vsakodnevno uporabo priporočljiva dodatna nega telesa – tako navzven kot navznoter. V naporni dnevni rutini se ustavite in naredite nekaj dobrega zase in ne pozabite na #StressLessWeek.

 

Več informacij o programu najdete na naslednji povezavi, vse informacije o novem izdelku in celotni ponudbi pa na www.vichy.si

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si