Resetirajte svojo mladost z immortelle

Ali vas je narava kdaj razočarala?

Ali so njeni cvetovi kdaj prenehali cveteti?

Ali so njene rastline kdaj prenehale zdraviti?

Narava je najmočnejši vir, ki ga imamo. Zagotavlja nam hrano, vodo, zrak in zelišča. Varuje nas, goji, krepi in se bori za nas.Zato pozabite na vse tiste nenaravne aktivne sestavine in dovolite immortelle, da pomaga resetirati vašo kožo.Kajti nič ni tako učinkovito kot narava.In tudi nikoli ne bo.

Supercvetlica s pomlajevalno močjo

Immortelle je čarobna cvetlica, ki še vedno preseneča. Ta trdoživa rastlina raste v ekstremnih razmerah na Korziki. Tam kljubuje močnemu soncu in stalnim sunkom slanega vetra s Sredozemskega morja. Zato si zasluži ime immortelle – nesmrtna, ker nikoli ne oveni, tudi potem ne, ko jo požanjejo. Immortelle nudi široko paleto izvlečkov s presenetljivim pomlajevalnim delovanjem. Čeprav L’Occitane to čudovito cvetlico preučuje že več kot 20 let,vedno znova razkriva njene nove skrivnosti v obliki novih izvlečkov.

Tokrat je narava presenetila z novim in patentiranim izvlečkom – sokom iz immortelle. Potrebnih je bilo kar 7 let, da je L’Occitane ta izjemni izvleček odkril in prelil v negovalne izdelke, ki kožo pomladijo.

Izvleček je pridobljen s tehnologijo NaDES (Natural Deep Eutectic Solvents). To zeleno topilo “nove generacije” je nastalo po navdihu iz narave in z njim se lahko tako kot s pravim rastlinskim sokom zajame esenca rastline.

V srcu immortelle so različne vrste molekul (molekule, ki so topne v vodi oziroma v olju), ki se pri običajni ekstrakciji navadno ločijo. S tem naravnim topilom sse pridobijo obe vrsti molekul naenkrat in tako oskrbijo kožo z obema. Zaradi edinstvene kombinacije molekul izvleček, ki je kot sok iz immortelle, pomaga koži, da se pomiri in odpočije po stresnem vsakdanu.

L’OCCITANE zgodba o zavezah

– Immortelle pridobivajo na 100-% ekološki način.

– Na njej ne uporabljajo pesticidov in kemičnih gnojil.

– S pridelovalci immortelle razvijajo dolgoročna partnerstva.

– Zadali so si ambiciozen cilj, da zmanjšajo svoje onesnaževanje s plastiko, in si prizadevajo, da do leta 2022 prenehajo z uporabo celofana v maloprodajnih trgovinah. S prenovljenim Boosterjem za nočno nego obraza so odpravili celofanski ovoj na 30-mililitrskih in 50-mililitrskih embalažah tega seruma, s tem pa bodo prihranili 0,8 tone plastike v enem letu.

1. Booster za nočno nego obraza Immortelle Reset


Naporno življenje, stalen stres in utrujenost tiho uničujejo mladostno sijočo kožo in pospešujejo pojav vidnih znakov staranja. L’Occitanov Booster za nočno nego obraza Immortelle Reset z novo, še močnejšo power-up formulo čez noč sprosti kožo ter ji pomaga, da se odpočije po intenzivnem dnevu. Sčasoma je koža videti mladostnejša, opazno spočita in revitalizirana. Koža je sijoča kot še nikoli, videti je kot resetirana. Poleg 30-mililitrske stekleničke je zdaj booster ekskluzivno na voljo še v dveh večjih, varčnejših embalažah 50 ml in 75 ml za še daljši reset.

 

2. Serum-krema za mladostne roke, 75 ml

Primite mladost v svoje roke! L’Occitanova nova Serum-krema za mladostne roke, ki jo odlikuje visoka koncentracija aktivnih sestavin, je posebej zasnovana za nego občutljive kože rok. Obogatena je s karitejevim maslom in eteričnim oljem immortelle, njena formula z učinkovitostjo seruma pa pomaga zmanjšati vidne znake staranja. Roke so sčasoma videti mladostnejše, napetost in elastičnost kože sta izboljšani, koža pa je enakomernejša in kot razsvetljena.

 

3. Olje za prhanje Amber Almond, 245 ml

Ekskluzivno na voljo v spletni trgovini in v trgovini L’Occitane Mestni trg

L’Occitanova prestižna dišavna kolekcija 86 Champs je bogatejša za dva gurmanska negovalna izdelka – olje za prhanje in kremo za telo, ki v svoji dišavni duši spajata slastni mandelj in jantar. Olje za prhanje Amber Almond se v stiku z vodo pretvori v nežno mleko, ki kožo odišavi s prefinjenimi toplimi notami.

Cena: 22,40 €

 

4. Krema za telo Amber Almond, 200 ml

Ekskluzivno na voljo v spletni trgovini in v trgovini L’Occitane Mestni trg 

L’Occitanova prestižna dišavna kolekcija 86 Champs je bogatejša za dva gurmanska negovalna izdelka – olje za prhanje in kremo za telo, ki v svoji dišavni duši spajata slastni mandelj in jantar. Krema za telo Amber Almondnavlaži kožo in ji zagotovi občutek intenzivnega ugodja. Bogata tekstura se hitro vpije v kožo, jo čudovito zmehča in odišavi s prefinjeno toplo dišavo, v kateri se prepletajo prefinjene gurmanske note za razkošno senzorično izkušnjo.

Novosti bodo na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si od 1. septembra 2021.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si