Risana junaka Rick in Morthy sta navdihnila novo kolekcijo znamke QS by s.Oliver

Znamka QS by s.Oliver nam tokrat predstavlja moško poletno kolekcijo, ki sta jo navdihnila risana junaka Rick in Morthy. Je mladostna, sproščena in zabavna, prav takšna, kot sta onadva.

Rick in Morty sta fiktivna lika iz animirane televizijske serije “Rick and Morty”. Rick Sanchez je ekscentrični in genialni znanstvenik, medtem ko je Morty Smith njegov vnuk, ki se pogosto zaplete v pustolovščine z njim. Serija spremlja njune šaljive, vendar pogosto tudi bizarne dogodivščine skozi različne dimenzije in vesolja. “Rick and Morty” je znana po svojem črnem humorju, kompleksni zgodbi in metafizičnih temah. Serija je pridobila veliko priljubljenost zaradi svojega edinstvenega sloga in inteligentnega humorja.

V kolekciji prevladujejo nežni pastelni toni, kot je mint zelena in svetlo modra. Cvetlične vzorce dopolnjuje vzorec dip dye – to je posebna tehnika barvanja, kjer se del oblačila potopi v barvilo, da se ustvari barvni prehod.

Novo kolekcijo navdihnjeno z Rickom in Morthyjem znamke QS by s.Oliver najdete v izbranih trgovinah s.Oliver in v spletni trgovini soliver.si.

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si