Sanjate o luksuzni vili ob morju?

Tudi vi sanjate o luksuzni vili ob morju?

Zaradi prečudovite obale in tudi bližine domu se marsikdo odloči za nakup stanovanja, hiše ali celo vile na Hrvaškem – v zadnjem času, predvsem pred vstopom Hrvaške v schengensko območje, je bilo opaziti celo porast nakupov. Ste tudi vi med njimi?
Pri naših južnih sosedih približno tretjino nepremičnin kupijo tujci – poleg Slovencev prednjačijo še Nemci in Skandinavci, Ukrajinci, Čehi, Slovaki ter Rusi. Ponudbe je na Hrvaškem veliko, zato je pri nakupu ključnega pomena nepremičninska agencija, ki zna dobro svetovati in pomagati pri celotnem postopku – vse od ogledov do zaključka transakcije. Agentje imajo polne roke dela, tudi tisti, ki se usmerjajo v premium segment nepremičnin.
Pred kratkim je vrata odprla agencija Regent Real Estate, za katero stojita zasebna poslovna partnerja Petra Kaćunko in Ante Todorić, skupaj s partnerji in investitorji iz Nemčije. Najbolj se posvečajo predvsem segmentu premium nepremičnin, prepričajo s celovitim pristopom, ki se popolnoma osredotoča na potrebe in želje strank.

Prav v premium segmentu želijo stranke za svoj denar odlično storitev in to je vodilo Regent Real Estate – poglobljen odnos bodisi s kupcem bodisi prodajalcem. Želijo razumeti, kaj kupec pričakuje od nepremičnine, kakšen je njegov življenjski slog in posledično bivanjske potrebe, da lahko kar najbolje svetujejo.

Zakaj bi se sploh odločili za nepremičninsko agencijo?

Nakup stanovanja ali hiše je že sam po sebi stresen, dodatne izzive pa lahko pri nakupu v tujini povzroča nepoznavanje trga, drugačni postopki, morebitno pridobivanje kredita in zakonodaja. Ravno to je razlog, zaradi katerega je vredno pri nakupu sodelovati z zanesljivo nepremičninsko agencijo, ki nam bo stala ob strani in nas vodila skozi celoten postopek ter v prvi vrsti imela v mislih naš interes. V Regent Real Estate, na primer, poleg svetovanja pri izbiri prave nepremičnine in sprejemanja informiranih odločitev ponujajo tudi možnost pogajanj namesto vas, hkrati pa svetujejo pri finančnih in pravnih vidikih nakupa.
Če torej razmišljate o nakupu počitniškega doma nekje na toplem, ob morju, premislite o sodelovanju z dobro agencijo, ki bo pohitrila postopek in ti predvsem prihranila veliko nepotrebnih skrbi. Če si izpolnjujete sanje, naj bo tudi pot do njihove uresničitve prijetna!

 

Foto: Profimedia

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si