SHA wellness klinika odpira nova vrata v čudoviti Mehiki

Pionirska blagovna znamka wellnessa je odprla svoj prvi center v mehiškem Karibskem morju, kar je prvi korak v njenem ambicioznem načrtu, da bo imela SHA na vsaki celini. Ta pobuda se je začela z lansiranjem SHA Mehika, ki se nahaja v mirni Costa Mujeres v Quintana Roo, na vzhodnem delu polotoka Jukatan.

SHA Španija: Izvor odličnosti

Ustanovljena pred več kot 15 leti blizu Alicanteja, je SHA Španija postala vodilna na področju integrativnega zdravja in wellnessa. Njeno ustanovitev je navdihnila vizija Alfreda Batallerja Pariettija, ki je po izkušnji življenjsko spreminjajočih koristi integrativne medicine začutil potrebo po delitvi tega dragocenega znanja z drugimi. Rezultat je bil pionirski model na področju sodobnega wellnessa, ki se osredotoča na celosten, prilagojen pristop k zdravju in dolgoživosti.
Ta vodilna klinika je umeščena med osupljivi naravni park Sierra Helada in Sredozemsko morje, ponuja 300 sončnih dni na leto, dih jemajoče poglede in mirno okolje, ki je idealno za zdravljenje in pomlajevanje. SHA Španija se je hitro razlikovala z zmago številnih mednarodnih nagrad, vključno s prestižno The Condé Nast Traveller Wellness & Spa Awards in World Best Health & Wellness Destination of the Year.

SHA Mehika: Novo poglavje

Po vzoru uspeha svojega španskega nasprotnika, SHA Mehika razširja zavezanost blagovne znamke zdravju in wellnessu v Ameriki. Nahaja se na čudoviti beli peščeni plaži v mehiškem Karibskem morju, sredi sedmih hektarjev nedotaknjenega raja, SHA Mehika gostom ponuja harmonično mešanico luksuza, narave in znanosti. Ta novi center odraža vse, kar zahtevni gostje potrebujejo za personalizirano izkušnjo dobrega počutja, da dosežejo in vzdržujejo optimalno zdravje.

Napredna zasnova

Oblikovan s strani ugledne mehiške arhitekturnega podjetja Sordo Madaleno in priznanega notranjega oblikovalca Alejandra Escudera, je SHA Mehika dokaz trajnostnega luksuza. Zgradba, navdihnjena s človeškim genomom, se brezhibno integrira z okoliško majevsko džunglo. Okoljski vpliv centra je minimiziran z uporabo naravnih materialov, kot so mehiška keramika, vrbove veje, domača tekstila in marmor, skupaj z obnovljivimi viri energije. Tropski vrtovi, ki jih je oblikoval Maat Handasa, spoštujejo avtohtone vrste in hkrati poudarjajo naravno lepoto lokacije.

Koncept SHA klinik

Vsak zdravstveni program je zasnovan tako, da zadovolji potrebe in cilje gostov skozi devet ključnih disciplin, ki oblikujejo SHA metodo: zdrava prehrana, medicina za zdravo staranje, holistična medicina, zdravje možganov, napredna preventivna diagnostika, dobro počutje in notranje ravnovesje, fizična zmogljivost in Akademija zdravega življenja. Vse te discipline so kombinirane na usklajen način za dosego optimalnih in dolgotrajnih rezultatov.

Gostje lahko izbirajo med petimi personaliziranimi zdravstvenimi programi, podobnimi tistim, ki so na voljo v centru SHA Španija, z dolžinami od 4 do 21 dni. Kot pričakovano, bodo priznani strokovnjaki in eksperti izvajali te programe na specifičnih področjih, ki vplivajo na zdravje in dobro počutje: Rebalance & Energise, Detox & Optimal Weight, Intensive Detox & Optimal Weight, Well-Ageing & Prevention in Leader’s Performance.

“Navdušen sem, da vidim, kako naša vizija postaja resničnost z odprtjem SHA Wellness Clinic v Mehiki, začetkom novega poglavja v integrativnem zdravju in dobrem počutju. Naša zavezanost transformativnim zdravstvenim izkušnjam in odličnim gostinskim storitvam se zdaj širi v srce Mehike, vabimo ljudi, da se podajo na pot samoodkrivanja in popolnega zdravja. To ni le odprtje, ampak praznovanje harmonične fuzije narave, znanosti in luksuza, ustvarjajoč svetišče, kjer je ravnovesje ne le doseženo, ampak tudi sprejeto,” je povedal Alejandro Bataller, podpredsednik in direktor trženja AB Living, skupine, ki ima v lasti in upravlja SHA.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si