Skrivnost Hollywooda je razkrita!

Ali že poznate najpopularnejšo terapijo Secret RF?

Pred petnajstimi leti so bili revolucionarni posegi, ki so izbrisali z obraza deset ali več let, stvar prestiža, rezerviranega le za hollywoodske zvezdnike. Z izjemno popularnostjo ter razvojem estetske medicine in kirurgije mladostni videz ni več rezerviran zgolj za peščico,  postal je del življenja!

V zadnjih letih so v ospredju estetski tretmaji in posegi, ki so namenjeni pomlajevanju obraza, napenjanju in revitalizaciji povešene kože ter dvigovanju kontur obraza, česar botox in dermalna polnila ne zmorejo! Med najbolj cenjenimi v svetu so tiste tehnologije, ki se poslužujejo radiofrekvence in lahko danes dosegajo učinke, ki si jih še do nedavnega ni bilo mogoče predstavljati, ne da bi šli pod nož.

Članice priljubljenega klana Kardashian se rade pohvalijo z redno uporabo različnih radiofrekvenčih tretmajev. Zakaj? Razlogov je več – poleg tega da so tretmaji neinvazivni in zahtevajo minimalno okrevanje, so izjemno varni, vplivajo pa lahko na številne estetske in zdravstvene težave na obrazu in telesu. Medicinsko podjetje Skinzzo 4.0 Medical, ki postavlja svetovne trende, predstavlja najpopularnejšo terapijo Secret RF. To je najmočnejša tehnologija današnjega časa, za uporabo katere so potrebni izobraženi strokovnjaki. Med njimi sta tudi dva tudi naša sogovornika, prof. dr. Uroš Ahčan,  Juventina Clinicspec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije, in Tamara Kajtaz, Skinzzo 4.0 Medical, z večletnimi mednarodnimi izkušnjami na področju estetike ter ena najbolj inovativnih ljudi na področju naprednih tehnologij, ki postavljajo trende in smernice pomlajevanja v Evropi.

prof. dr. Uroš Ahčan, Juventina Clinic, spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

 

Odgovorila sta na naša vprašanja o radiofrekvenci v boju proti staranju, predvsem pa nas je zanimalo, ali je prihodnost estetske medicine v tej zelo sofisticirani tehnologiji.

V kolikšni meri je mogoče rezultate Secret RF primerjati z rezultati kirurških posegov?

Če vprašate kirurge, zagotovo lahko pričakujemo odgovor, da je operacija na prvem mestu. Če pa želimo na to vprašanje iskren odgovor, potem se moramo zavedati, da niso vsi v fazi, ko bi potrebovali operacijo oziroma bili pripravljeni nanjo. Zato je pomembno, da jim lahko ponudimo možnost, katere rezultati so podobni kot pri operaciji – in to je zagotovo Secret RF. Pri platformi me je navdušilo dejstvo, da omogoča kombiniranje več vrst zdravljenja: od popolnoma neinvazivne oblike, minimalno invazivnih multipolarnih igel do nekoliko bolj invazivne oblike s sondo SmartCure, ki gre pod kožo. Prav kombinacija tretmajev – ki so v primerjavi s kirurgijo resnično neinvazivni – nam daje možnost, da se približamo rezultatom kirurškega liftinga obraza, v nekaterih primerih tudi do 80 %, z dolgotrajnimi rezultati, ki so vidni od 5 do 7 let.

V čem je platforma Secret RF posebna v primerjavi z drugimi radiofrekvencami in kakšni so principi delovanja?

Povedati je treba, da niso vse naprave enake – Secret RF je v Ameriki že vrsto let številka ena in dobitnik številnih priznanj s strani kirurgov po vsem svetu, izstopajo pa prave medicinske znanstvene študije, opravljene na velikem številu bolnikov, ki potrjujejo rezultate. Morda še najpomembnejše – to je varnost njegove uporabe. Secret RF je terapija, ki uporablja stabilno, pravo in natančno nadzorovano radiofrekvenčno energijo s certifikatom FDA, ki vam jo v tkivo prenesemo z zlatimi mikroiglicami, tako da površina kože ostane nepoškodovana in da dosežemo najmočnejšo tvorbo kolagena za vrhunske rezultate.

 

Naprave, ki temeljijo na radiofrekvenčni tehnologiji, so v zadnjih letih postale izjemno pomemben del industrije pomlajevanja, saj so pacientom zagotavljale vrhunske rezultate – pogosto jih imenujemo tudi nekirurški lifting.

Kako sploh vemo, ali smo dober kandidat za tovrstno pomlajevanje?

Secret RF je namenjena ljudem, ki želijo optimalne rezultate z minimalno invazijo. Idealen je za vse, ki se jim kažejo prvi znaki staranja (na obrazu in telesu) – predvsem težave s kožo, kot je povešena koža, izrazite gube, slab tonus in kapilare. Izkazal se je kot izreden pri odstranjevanju strij, brazgotin in hiperhidroze (čezmernega potenja). Rezultat je viden takoj po prvem tretmaju, vendar je za optimalne rezultate treba počakati vsaj dva meseca zaradi tvorbe kolagena. Brez skrbi – okrevanja ni, poseg poteka brez anestezije, že pol ure po posegu ste pripravljeni na kavo!

Koliko tretmajev moramo obiskati?

Odvisno od stanja kože, priporočila so od enega do tri tretmaje enkrat na mesec. Za ta vrhunski nekirurški tretma, ki nikogar ne pusti ravnodušnega, boste morali odšteti približno 1.200 eur. Regeneracija, obnova in močna proizvodnja novega kolagena in elastina povečajo čvrstost in elastičnost kože, kar se kaže pri zmanjšanju gub, dvigu sproščenih kontur obraza in volumna lic, zategovanju V-linije obraza, dviganju čela, obrvi in ​​vek, zategovanju in dvigovanju obraza, vratu in dekolteja ter odstranjevanju brazgotin, strij in kapilar.

Kam se lahko bralke obrnejo za posvet in izvedbo najboljšega tretmaja v svetu pomlajevanja?

Z veseljem vam bodo pomagali v Kliniki Juventina Ljubljana, Estetiki Skinzzo Postojna, Estetiki Valeo Maribor, Polikliniki Poliderma Zagreb in Estetiki L’amour Bihać.

Postopek

This slideshow requires JavaScript.

 

Glavni uvoznik in distibuter: Skinzzo 4.0 Medical, 051 325 110, hello@skinzzo.com, www.skinzzo.com.
Besedilo in fotografije: PR Dermistika

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si