Športno obarvana modna kolekcija PUMA x DEICHMANN

#WhateverSuitsYou z Bebe Rexho: 

PUMA x DEICHMANN v sodelovanju s svetovno zvezdnico in prejemnico diamantne plošče – priljubljeno glasbenico Bebe Rexho.

 

 

Samozavestna in nadvse uspešna ameriška pevka Bebe Rexha, imetnica diamantne plošče in prejemnica številnih nagrad, je postala obraz nove kolekcije »Power Collection« znamk Puma in Deichmann. Kapsulna kolekcija vključuje pet ekskluzivnih izdelkov znamk PUMA – dvoje superg in tri vrste torb, ki združujejo ljubezen do sebe in svojega stila z oznako #WhateverSuitsYou. Od začetka pomladi jo najdete v izbranih poslovalnicah Deichmann po vsej Sloveniji.

Bebe Rexha s svojo močno osebnostjo in odkritosrčno naravo najbolj prepriča mlajše ljubitelje čevljev in trendi dodatkov ter vse tiste, ki se navdušujejo nad močnimi osebnostmi in si pravila krojijo po svoje. Bebe Rexha je svojo glasbeno pot pričela s pisanjem pesmi za izvajalce, kot so Eminem, Rihanna in Selena Gomez, kasneje pa je oboževalce prevzela z lastnimi pesmimi, kot je denimo »In the Name of Love«, ter se dokazala kot uspešna pevka balad. Mlada zvezdnica upa, da bo s svojo samozavestjo še naprej spodbujala svoje oboževalke, da zasledujejo svoje cilje in se kalijo v svojih talentih.

 

 

V izbranih modelih kampanje #WhateverSuitsYou se odraža pevkina klasična in hkrati tista drznejša plat. »Z različnimi stili lahko pokažem svojo vsestranskost, se izrazim in pokažem, kako močna sem,« je dejala Bebe na snemanju kampanje v Los Angelesu. Kolekcija vsakomur omogoča različne izrazne možnosti in ženske spodbuja, da zasledujejo lastna pravila. »V življenju je treba sprejemati odločitve in sami se odločimo, kdo želimo biti,« še dodaja Bebe Rexha.

 

 

Ekskluzivna kapsulna kolekcija PUMA x DEICHMANN vključuje pet modelov – dvoje superg v preprostem belem dizajnu s poudarjeno črto v rožnatem odtenku in zlatim napisom Puma. Kolekcijo dopolnjujejo nahrbtnik, nakupovalna vrečka in večnamenska torba za različne priložnosti. #WhateverSuitsYou hkrati pomeni opolnomočenje in spodbuja ženske k ljubezni do sebe in k izražanju svojega stila. V izbranih poslovalnicah Deichmann po vsej Sloveniji so modeli na voljo od  14,99 do 49,99 EUR.

Kampanjo je posnel fotograf Brian Ziff, ki je specializiran za modno in glasbeno industrijo in je že sodeloval z zvezdami, kot so Shawn Mendes, Whiz Kalifa, Lindsay Lohan in Jessie J. Vrhunski prizori Bebe so bili ustvarjeni na številnih edinstvenih lokacijah v LA-ju.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si