Spoznajte novi Real Techniques Miracle 2-in-1 Powder Puff

Tu je novi Real Techniques Miracle 2-in-1 Powder Puff! Inovativna večnamenska gobica z dvojno teksturo, ki je zasnovana za delo s katero koli podlago, ličilom ali kremo za brezhibno polt, vendar s tehnologijo, ki dvigne ličenje na novo raven. Dve funkcionalnosti v eni gobici! GRAZIA je navdušena!

Amazing Puff vsebuje oranžno peno iz #1 najbolj prodajne gobice Miracle Complexion Sponge, za enostavno mešanje formul. Na drugi strani pa ima popolnoma nova roza stran iz plišastih vlaken, ki popolnoma poberejo in odložijo ravno pravo količino pudra na polt.

Popolna “Cloud-skin” je mogoča s to gobico, saj takoj naredite gladek videz polti, kot bi si naredili jo s Instagram filtrom. S patentirano 2-točkovno (dve ozki konici) obliko, ki doseže vse dele obraza in z reverzibilno elastiko. Elastika nudi nadzor in mehkobo silikonska sredica za ustvarja nežen dotik s kožo.

Gobica 2 v 1 bo postala vaš novi obvezni pripomoček za ličenje, ki jo lahko tudi nosite s seboj.

Miracle 2-in-1 Powder Puff je najbolje uporabljati suho na obeh straneh. Po navdihu oblike Iconic Miracle Complexion Sponge, patentirana in natančno zasnova z dvema konicama in strokovno zaobljena, da doseže vse dele obraza. Z reverzibilnim elastičnim trakom, ki olajša nanos brez pacanja in vam daje učinkovit nadzor med ličenjem. Mehak silikonski vložek daje gobici nežen dotik s kožo za vrhunski nanos izdelka.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si