Spoznajte svoje nove profesionalne lepotne pomočnike

Linija Afrodita Professional je bogatejša za 3 nove profesionalne BEAUTY FILLER SHOTE. Gre za superiorne odmerke visoko koncentriranih sestavin, ki bodo spremenili vašo lepotno rutino. Zaradi intenzivnosti delovanja so jih poimenovali kar »SHOTI«, GRAZIA pa vam predstavlja vse tri. Odkrijte pravega zase!

C10 Vitamin SUPER SHOT Afrodita Professional

Gre za pigmentacijski korektor z 10 % vitamina C nove generacije iz Japonske, ki se uporablja za intenzivno izboljšanje stanja kože. Deluje namreč proti hiperpigmentaciji, starostnim “madežem in pegam” na način, da zavira delovanje encima, ki proizvaja melanin (kožni pigment). Serum vsebuje 10 % koncentracijo visoko stabilnega, oljno-topnega vitamina C (Ascorbyl Tetraisopalmitate), s 25-krat močnejšim delovanjem v primerjavi s pogosto uporabljanim vitaminom C (l-askorbinska kislina). V primerjavi z njim je bistveno bolj stabilen, obstojen in dokazano prehaja v dermalni del kože. Posvetli polt, odstranjuje temne pigmentne madeže – starostne pege ter izenačuje ten. Je neinvaziven in tudi ob redni, vsakodnevni uporabi kože ne poškoduje, ne povzroča luščenja in draženja oziroma pekočega občutka na koži. Nudi 24-urno zaščito kožnih celic pred posledicami škodljivih vplivov UV-žarkov in zaščiti dermis pred DNA poškodbo kožnih celic. Ne povzroča luščenja in draženja kože oziroma pekočega občutka ter zagotavlja boljše rezultate tudi v 25-krat nižji koncentraciji. Poleg tega ta visoko stabilna oblika vitamina C skozi čas ne spremeni svoje barve in ohrani svojo učinkovitost.C10 Vitamin SUPER SHOT v obliki negovalne emulzije ustreza vsem vrstam kože in nudi koži poleg izjemnega delovanja tudi izvrstno nego.

HYALURON & B5 BOOST SHOT Afrodita Professional

Gre za luksuzni vlažilni koncentrat s 100% naravno hialuronsko kislino in provitaminom B5 za ekstremno navlaženo, polno kožo. Za takojšnjo navlažitev in dolgotrajno izboljšano raven vlage v koži. Koža ostaja prijetno navlažena še 12 ur po nanosu, prav tako pa je to tudi odlična nega za občutljivo kožo, saj z močjo vitamina B5 blagodejno pomirja razdraženo kožo, zmanjšuje občutljivost in krepi njeno odpornost. Negovalne izdelke s hialuronsko kislino je še posebej priporočljivo nanesti na kožo zvečer. Ponoči namreč naša koža izgublja vlago 8-krat hitreje kot čez dan, zato je potreba po hialuronskem koncentratu še toliko večja. Uporabite ga vsako jutro in nujno tudi zvečer, kot podlago vašemu izbranemu izdelku za nočno nego.

INSTANT OXYGEN POWER SHOT Afrodita Professional

Gre za anti-age koncentrat s čistim kisikom za mladostno kožo polno življenja in 5 let mlajši videz kože že po 1 mesecu uporabe. Pomlajevalni koncentrat s čistim kisikom nudi takojšnji občutek svežine in energije za vidno pomladitev ter anti-oksidativno zaščito kožnih celic pred prostimi radikali, ki starajo našo kožo. Spodbuja nastanek kolagena, izboljša strukturo in povzdigne življenjsko energijo še tako utrujeni in pusti koži. Vgrajena tehnologija fiflow BB61 namreč koži dovede čisti atmosferski kisik v dermalno plast kože in s tem na njej ustvari »bubble effect«. Nase veže ogljikov dioksid ter ga odstrani iz kože. Na ta način  prispeva k razstrupljanju kože in tako koži podari novo energijo. Odličen je tudi za čiščenje in razstrupljanje aknaste in nečiste kože. Uporabite ga vsako jutro, za popolno osvežitev in energičen začetek dneva.

Prodajna mesta:

– Afrodita Beauty center & shop Ljubljana (Kongresni trg 15) in Rogaška Slatina (Celjska cesta 6 – Hotel Slatina ter Zdraviliški trg 10) ter prodajalna Kozmetike Afrodita – sedež podjetja (Kidričeva 54, Rogaška Slatina);

– Spletna prodajalna: webshop.afroditacosmetics.com

– Partnerski kozmetični saloni.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si