Stopite v Kiehl‘sovo sanjsko deželo

Ekskluzivna praznična kolekcija ilustratorke Marylou Faure

Kiehl’s že več kot desetletje z vsakoletnimi prazničnimi kampanjami, zasnovanimi v sodelovanju z ilustratorji z vsega sveta, podpira likovne umetnike. Z namenom nadaljevanja te dolgoletne tradicije Kiehl’s ob svoji 170. praznični sezoni predstavlja razširjeno kolekcijo svojih najbolj priljubljenih izdelkov za nego kože v razigrani embalaži omejene serije, zasnovani v sodelovanju z ilustratorko Marylou Faure.

V letošnji različici Faure uteleša neverjetno energijo New Yorka ter legendarno četrt East Village spreminja v čarobno sanjsko mesto, polno različnih edinstvenih likov na vrhuncu prazničnega praznovanja. Kiehl’sova globalna direktorica marketinga Maria Gustafson je povedala: »Iskali smo umetniški izraz, ki bi lahko prikazal čarovnijo Kiehl‘sove Sanjske dežele, in umetnika, ki bi znal živopisno in ustvarjalno izraziti radostno praznično razpoloženje. Močne barve in raznoliki liki Marylou Faure so oživeli Kiehl’sov svet in mu podarili edinstven in razigran duh.« V prikazu pristnega uličnega slavja je mogoče videti prijatelje, kupce, celo Mr. Bonesa, kako uživajo v uličnih poslasticah na newyorških ulicah, krasijo izložbe in plešejo ob izvedbi glasbene skupine na prostem.

V prazničnem času Kiehl’s ostaja predan pobudi Future made better, v sklopu katere želi proizvesti bolj trajnostno embalažo. Izdelki za nego kože Ultimate Strength Hand Salve ter kultni in priljubljen Crème de Corps bodo prvič dostopni v novi embalaži z integriranim kartonom in certifikatom FSC* s ciljem znatnega zmanjšanja količine uporabljene plastike.

*FSC (Svet za nadzor gozdov, angl. Forest Stewardship Council) zagotavlja uporabo materialov iz trajnostno upravljanih gozdov.Kiehl’sova kolekcija v sodelovanju z Marylou Faure 

Kiehl’s nadaljuje svojo dolgoletno tradicijo sodelovanja z najvidnejšimi in najbolj znanimi umetniki, kot so Jeff Koons, Mickey, KAWS, Kenny Scharf, Peter Max, Jeremyville, Kate Moross in Janine Rewell. V letu 2021 se ta tradicija nadaljuje s sodelovanjem s francosko ilustratorko Marylou Faure, ki je pred tem sodelovala z znamkami Nike, Apple in Google. Zahvaljujoč svoji predanosti družbenim in etičnim vprašanjem je Marylou popolna izbira za Kiehl’sovo praznično izdajo.

GRAZIA vam v nadaljevanju predstavlja Kiehl’s izdelke, ki so jo popolnoma navdušili in bodo njeni spremljevalci v letošnjem prazničnem času:

Ultimate Strength Hand Salve

Ta nepogrešljiv zimski favorit, zasnovan z mešanico avokadovega, evkaliptusovega in sezamovega olja, odpravi suho kožo na rokah in kožo zgladi ter navlaži. Izdelek Ultimate Strength Hand Salve, ki je prvič del praznične kolekcije, je na voljo v 200-ml tubi, izdelani z integriranim kartonom, ki se ponaša s certifikatom FSC.

Creme de Corps

Ta nepogrešljiva klasika je zahvaljujoč občutku nahranjenosti, prožnosti in gladkosti kože priljubljena že od osemdesetih let prejšnjega stoletja. Omejena izdaja te kreme bo na voljo v 400-ml novi embalaži z integriranim kartonom, ki se ponaša s certifikatom FSC.

Super Multi-Corrective Cream

Podarite si mlajši videz kože s pomočjo večnamenske Kiehl’sove kreme za boj proti znakom staranja. Ta luksuzna krema svilnate teksture ciljno deluje na sedem vidnih znakov staranja kože hkrati.

Midnight Recovery Concentrate

Kiehl‘sovo olje za obraz s formulo s prečiščenimi rastlinskimi in dišečimi eteričnimi olji obnavlja kožo preko noči in ji do jutra podari gladkost ter navlaženost. Ta sanjava ilustracija je najljubša ilustracija umetnice Marylou Faure!

Clearly Corrective Dark Spot Solution

V prazničnem obdobju zasijte s pomočjo najbolj prodajanega Kiehl’sovega seruma po vsem svetu, ki ciljno deluje na temne madeže in hiperpigmentacijo. Serum, obogaten z aktivnim vitaminom C ter izvlečkom breze ter potonike, polepša vse tipe kože ter poskrbi, da je koža na obrazu enakomerna in sijoča.

Ultra Facial Cream

Najbolj prodajana Kiehl’sova krema za obraz je nepogrešljiva tudi v teh praznikih – zdaj je okrašena z edinstvenimi prazničnimi liki in legendami! Ta edinstvena lahka in negovalna formula dokazano zagotavlja 24-urno vlaženje, tudi v najekstremnejših pogojih.

Calendula Herbal-Extract Toner

Naj bo vaša koža čez praznike videti osvežena s pomočjo te klasike obogatene z ogljičem! Formula tega tonika brez alkohola vsebuje ročno nabrane cvetne lističe ognjiča in izvleček repinca za nežno čiščenje in pomladitev vsakega tipa kože.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si