Style must-have: najbolj zaželene torbice za pomlad in poletje

Pomlad in poletje s seboj prinašata obilico barv, to pa ne zadeva zgolj naših oblek, temveč tudi modnih dodatkov. Nič pa ne dopolni videza lepše kot torbica, zato so nam v prihajajoči modni sezoni oblikovalci podali na izbiro ogromno možnosti glede različnih velikosti, oblik in seveda barv – od nežnih barvnih odtenkov do ekstremno kričečih.

Barvna torbica, ki je definitivno “statement piece” prihajajoče modnje sezone, na idealen način pričara videzu več svežine, dinamičnosti in drznosti, ne glede na to ali na sebi nosimo bolj nevtralno ali bolj barvno kombinacijo.

Pri GRAZII smo se odločili, da z vami podelimo nekaj naših najljubših kosov in z njimi tudi nekaj nasvetov, da bo kupovanje in kombiniranje še toliko bolj zabavno.

TRENUTNO NA NAŠI WISH-LISTI: 

Med mnogimi pisanimi izdajami v tej modni sezoni, je končna odločitev, katero torbico izbrati, kar težka. Morda pa vam pri odločitvi pomaga naše mnenje. Izbrali smo nekaj naših najljubših kosov, ki so nedvomno na naši listi želja za toplejše mesece. Poglejte si jih v spodnji galeriji.

This slideshow requires JavaScript.

 

Kako jih kombinirati z ostalimi trendi sezone?

Veliko je odvisno od tega, kako drzni ste. Če ste glede barvnih trendov še vedno bolj na strani minimalistov, začnite dodajati barve postopoma in se osredotočite le na dodatke, vaša oblačila pa naj ostanejo v nevtralnih tonih. Lahko začnete tudi z rahlo nežnejšimi, pastelnimi odtenki, ki se odlično podajo k bolj nevtralnim in hladnejšim tonom. Barvne torbice predstavljajo idealno priložnost za dodatek barve v vašo garderobo.

CLASSIC WITH A POP OF COLOR

Če se nikakor ne morete ločiti od nude odtenkov in črne barve, poživite svoj videz s torbico žive barve – klasičnosti doda svež pridih in razbije monotonost.

@vikyandthekid

MONOCHROME

Če ste v barvno eksperimentiranje že vpeljani, izberete monchrome trend, ki poskrbi za vpadljiv, a nadvse eleganten videz.

Od svetlejših tonov kot sta Buttery Yellow in Caramel do neonske zelene ter barve kanarčka – vse izgleda izredno ‘chic’.

@leoniehanne

COLOR-BLOCKING

Vsekakor trend za pogumne. Gre za kombiniranje dveh do treh oziroma večih barv med seboj – lahko v isti barvni paleti, največkrat pa se barve med seboj tepejo. Z izbiro določene barve torbice lahko celoten videz še poživite ali ga še dodatno popestrite.

@camilacoelho

@darjabarannik

@emilisindlev

Naslovna slika: IG @leoniehanne

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si