Avtobiografija slavnih: Rihanna iskreno o sebi

Omejena različica avtobiografije kraljice pop-a prinaša edinstven vpogled v življenje glasbenice in podjetnice, katere blagovna znamka je ocenjena na milijardo dolarjev

 

Foto: IG @badgalriri

 

Rihannina avtobiografija iz leta 2019, The Rihanna Book, je doživela novo, omejeno queen-size izdajo v samo 500 izvodih, njena cena pa je neverjetnih 1250 evrov. Knjiga ima 504 strani z več kot 1000 fotografijami – iz otroštva na Barbadosu, glasbenih turnej in zabav s prijatelji, pa tudi nekaj ročno napisanih pisem.

Čeprav se je po nedavnih novicah o (začasnem) zaprtju modne linije Fenty v modni karieri pevke/podjetnice zgodilo nekaj turbulenc, je Forbes pred dnevi sporočil, da je njena znamka spodnjega perila Savage x Fenty ocenjena na približno milijardo dolarjev. Fenty Beauty je njeno najdragocenejše premoženje, v katerem ima kar 375 milijonov dolarjev, kar je še en razlog več, da je RiRi ne samo navdihujoča glasbenica, temveč zelo uspešna podjetnica, ki bi jo bilo zanimivo poslušati ure in ure in se od nje učiti velikih življenjskih stvari.

 

“To je umetniško delo, na katero sem resnično ponosna,” je dejala Riri.

 

Foto: IG @badgalriri

Foto: IG @badgalriri

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si