Tara Zupančič razkriva: to je njen jutranji sladek spremljevalec!

Pogovarjali smo se s simpatično voditeljico in vplivnico Tara Zupančič, ki se zadnje čase navdušuje nad najnovejšim telefonom Xiaomi 12, s katerim ujame slehrni trenutek dneva. Razkrila nam je, da je telefon tudi njen jutranji spremljevalec.

“Najnovejši Xiaomi 12 je postal moj zvesti spremljevalec kar pri vseh aktivnostih,” se nasmeji. “To se sliši še kar grozno, ampak dejstvo je, da je postal organski podaljšek naše roke. (smeh) Brez njega ne grem nikamor, mi pa seveda najbolj pomaga pri delu. Mislim, da imam na njem organizirano celo svoje življenje, kreativnost, organiziranost in življenjski stil,” izpostavi Tara, ki jo je Xiaomi najbolj navdušil s hitrim polnjenjem in izjemnimi posnetki, ki jih ustvarja.

“Zjutraj mislim, da je najbolj sladek spremljevalec, ki prinaša novosti, nove plane in izzive,” opiše Tara svoj telefon. “Ob kavi paše malo pobrskati tudi po tistih aplikacijah, ki sicer ne spadajo v sam ‘biznis’.”

Ga sploh kdaj odložiš?

“Seveda. Odložim ga le zvečer, ker malo miru pa je v življenju le treba imet’,” pravi simpatična Gorenjka, ki je že osvojila številne prednosti najnovejšega spremljevalca. “Xiaomi 12 me je navdušil z izjemno možnostjo kakovostne fotografije, personalizacijo in hitro odzivanje na multitasking,” razkrije.

In če bi za dva dni ostala brez telefona?

“V tem obdobju bi zagotovo najbolj pogrešala njegov fotoaparat in pisanje trapastih sporočil z najboljšo prijateljico.”

Kaj pa največkrat gledaš na njem?

“Večinoma muziko, videospote, filmov in ostalih zadev ne gledam, ker slabo vidim (smeh), rabim vseeno večje ekrane.”

Zakaj je Xiaomi 12 nekaj tako posebnega?

“Vsekakor zaradi kamere,” Tara izstreli kot iz topa in pove, da zadnje čase ustvarja fenomenalne posnetke, ravno zaradi svojega najboljšega spremljevalca.

Xiaomi 12 namreč omogoča snemanje posnetkov studijske kakovosti ne glede na razmere, pa naj gre za zahtevne svetlobne pogoje ali premikajoče se objekte. Ponaša se s profesionalnim naborom trojnih kamer za vsestransko fotografiranje, v katerem je glavna širokokotna kamera s 50 MP in zmožnostjo snemanja videoposnetkov v 8K.

Poleg impresivne strojne opreme, gresta telefona iz serije 12, Xiaomi 12 Pro in Xiaomi 12 korak naprej tudi, ko gre za Xiaomijeve patentirane algoritme umetne inteligence. Te inovacije uporabnikom olajšajo delo, saj posnamejo vsak trenutek v njegovi popolnosti, tudi pri šibki svetlobi ali premikajočih se motivih. Xiaomi ProFocus inteligentno identificira in sledi objektom ter preprečuje zamegljene ali neizostrene posnetke premikajočih se ali zastrtih predmetov. Novosti vključujejo tudi zmogljivosti samodejnega ostrenja oči in zaznavanja obraza. Ultra Night Video uporablja Xiaomijeve patentirane algoritme za snemanje videa tudi pri izjemno šibki svetlobi, kar pomeni, da so razpoloženjski posnetki bolj jasni kot kdaj koli prej.

Zvok z veliko začetnico

Nobena kinematografska izkušnja ni zares popolna brez profesionalnega zvoka. Serija Xiaomi 12 ima funkcijo SOUND BY Harmon Kardon in ustvarja impresivno zvočno izkušnjo. Zagotavlja prostorski zvok z osupljivimi podrobnostmi, jasnostjo in realizmom za popolno zabavo. Zvočniki quad Xiaomi 12 Pro – v obliki dveh visokotoncev in dveh nizkotoncev – zagotavljajo jasne podrobnosti in pokrivajo osupljiv obseg zvoka. Xiaomi 12 in Xiaomi 12X zagotavljata uravnotežen stereo zvok, ki je idealen za poglobljeno igranje iger ali predvajanje videa.

Za dodatno optimizacijo osnovne uporabniške izkušnje serija Xiaomi 12 vključuje vmesnik MIUI 13, ki je bil globalno predstavljen v začetku letošnjega leta. Posodobitev vključuje hitrejše shranjevanje, večjo učinkovitost procesa v ozadju, pametnejšo obdelavo in daljšo življenjsko dobo baterije. Nove funkcije vključujejo Xiaomijevo patentirano tekoče shranjevanje (Liquid Storage), razpršen pomnilnik (Atomized Memory), usmerjene algoritme (Focused Algorithms) in pametno ravnovesje (Smart Balance).

Tara, zdaj pa razumemo, zakaj je Xiaomi 12 tvoj najljubši jutranji spremljevalec! GRAZIA je povsem navdušena nad njegovimi funkcijami in že komaj čaka, da ga preizkusi!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si