Težko pričakovana Xiaomi serija Redmi Note 11 je prišla v Slovenijo

Globalni tehnološki velikan Xiaomi je na dogodku v Ljubljani uradno predstavil dolgo pričakovano serijo izdelkov Redmi Note 11, ki je na voljo tudi pri nas. Serijo sestavljajo številne naprave: štirje pametni telefoni: Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro, and Redmi Note 11, popolnoma nova linija osvežilcev zraka Xiaomi Smart Air Purifier 4, robotski sesalniki Mi Robot Vacuum Mop 2, pametna ura Redmi Watch 2 Lite in slušalke Redmi Buds 3 Lite.

Nove naprave iz serije Redmi Note 11 ter njihove fenomenalne zmogljivosti so na lansiranju predstavili številni znani Slovenci: radijski voditelj in Xiaomijev navdušenec, Iztok Gustinčič, influencerji Matic Benet, Lili Čadež in Ivona Pavič, pevec in influencer David Amaro, iluzionist Magic Aleksander, hip hop plesalci plesne šole Bolero, in številni drugi navdušenci nad Xiaomijem, ki so si ob besedah Ule Furlan najnovejšo serijo lahko pogledali od blizu.

Vse navzoče je na dogodku ob lansiranju pozdravil Goran Mudrovčić, Xiaomi direktor za Slovenijo in Hrvaško, številne funkcionalnosti najnovejših naprav serije Redmi Note 11 pa je predstavil Filip Vuković, AIOT GTM za Slovenijo in Hrvaško.

Sprejmi izziv: Redmi Note 11

Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro in Redmi Note 11S so ponovno opremljeni z glavnim tipalom za fotoaparat z ločljivostjo kar 108 MP, ki vam omogoča, da ujamete in delite pomembne trenutke svojega življenja v visoki ločljivosti in izjemnih podrobnostih.

Ultra širokokotna kamera z ločljivostjo 8 MP razširi vašo perspektivo s 118-stopinjskim kotom gledanja, makro kamera z ločljivostjo 2 MP pa zajame fine podrobnosti od blizu. Sprednji del Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro in Redmi Note 11S ima kamero ločljivosti 16 MP, ki lahko posname jasne selfije naravnega videza.

Serija je opremljena z zaslonom FHD+ AMOLED DotDisplay z velikostjo diagonale 16,94 cm in 16,33 cm ter široko barvno paleto DCI-P3, ki zagotavlja živahnejše barve in podrobnosti, hkrati pa dosega kar 1200 nitov, kar pomeni jasnost zaslona tudi pri močni dnevni svetlobi. Čudovit zaslon je zapakiran v trendovski dizajn ohišja z ravnimi robovi. Poleg tega serija Redmi Note 11 z dvojnimi super linearnimi zvočniki na vrhu in na dnu telefona, s potopnim stereo zvokom ponuja popolno zabavo ob igranju iger ali gledanju videoposnetkov.

Redmi Note 11 Pro 5G poganja napredni osemjedrni procesor Snapdragon® 695, ki povečuje njegovo zmogljivost. Ta nabor čipov ponuja povezljivost 5G in vrhunsko zmogljivost, zahvaljujoč vodilni 6nm tehnologiji in hitrosti procesorja do 2,2 GHz. Redmi Note 11 Pro in Redmi Note 11S sta kos izzivom z naprednim osemjedrnim procesorjem MediaTek Helio G96 in do 8 GB RAM-a.

Redmi Note 11 je opremljen s procesorjem Snapdragon® 680, zgrajenim po vodilnem 6nm procesu, ki zagotavlja vrhunsko zmogljivost ob varčevanju z energijo. Poleg tega so vse štiri naprave serije Redmi Note 11 opremljene z izjemno zmogljivo 5.000 mAh baterijo. Redmi Note 11 Pro 5G in Redmi Note 11 Pro s to zmogljivo baterijo s turbo hitrostjo polnjenja 67 W, potrebujeta le 15 minut, da napolnite 50 odstotkov baterije. Redmi Note 11S in Redmi Note 11 imata hitrost polnjenja 33 W, ki omogoča, da napravo do 100 odstotkov napolnite v približno eni uri.

Dostop na trgu:

Redmi Note 11 Pro 5G in Redmi Note 11 Pro prihajata v treh različicah – 6 GB + 64 GB, 6 GB + 128 GB and 8 GB + 128 GB.

Redmi Note 11 prihaja v sledečih različicah: 4 GB + 64 GB, 4 GB + 128 GB and 6 GB + 128 GB.

Dihajte čisto, dihajte zdravo: Xiaomi pametni čistilec zraka Smart Air Purifier

Xiaomi je nadgradil svojo priznano serijo pametnih čistilcev zraka s tremi novimi različicami – Xiaomi pametni čistilci zraka 4 Pro, 4 in 4 Lite. Popolnoma nova serija Xiaomijevim oboževalcem prinaša bolj zdravo in čistejše notranje okolje z zmanjšano vsebnostjo alergenov skozi vse leto, z možnostmi za različne domače prostore in družinske potrebe.

Top različica, Xiaomijev pametni čistilec zraka 4 Pro, ima filtrirni sistem 3 v 1, ki združuje tehnologije elektrostatičnega naboja in mehanske filtracije, da ujame 99,97 % onesnaževalcev zraka velikosti 0,3 mikrona. Zaščitil vas bo pred prhljajem hišnih ljubljenčkov, bombažnimi vlakni in drugimi onesnaževalci.

Da bi zagotovili največjo učinkovitost filtracije, model Pro na novo integrira senzorje PM2,5 in PM10 za natančno zaznavanje vdihljivih delcev različnih velikosti. Dodan je ionizator za pomoč pri zajemanju plavajočih onesnaževalcev. Poleg tega različica Pro ponuja 500 m3/h PCADR in 185 m3/h FCADR, kar pomeni, da lahko vsakih 15 minut v celoti filtrira zrak dnevne sobe velikosti 40 kvadratnih metrov.

Poleg zmogljivega filtriranja Xiaomi pametni čistilec zraka 4 Pro prinaša tudi močno izboljšano uporabniško izkušnjo. Njegova elegantna oblika in tihi način delovanja ponoči poskrbita, da se popolnoma zlije v sodobne domove in življenje uporabnikov. Kristalno jasen zaslon na dotik OLED omogoča hiter ogled statistike kakovosti zraka (AQI), temperature in vlažnosti ter hitre prilagoditve v samo nekaj dotikih. Uporabniki lahko napravo tudi daljinsko upravljajo s pomočjo Xiaomijeve aplikacije, brez težav načrtujejo čiščenje, nastavijo avtomatizacijo z drugimi IoT napravami, si ogledajo stanje uporabe filtra in drugo. Glasovni ukazi so podprti tudi z Google Assistant in Amazon Alexa.

Robotski sesalnik Mi Robot Vacuum-Mop 2

Mi Robot Vacuum-Mop 2 je priročna “dva v enem” kombinacija sesalnika in mopa s sesalno zmogljivostjo do 2700 Pa in nadgrajeno brisanje pod pritiskom. Visoko učinkovita navigacija SLAM napravi omogoča, da preslika svojo pot, saj ima baterijo zmogljivosti 3.200 mAh za čiščenje do 110 minut. Nadgrajene pametne interaktivne funkcije omogočajo nadzor nastavitev čiščenja in poti prek aplikacije Xiaomi Home.

Robotski sesalnik Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

Ta naprava ima vgrajen žiroskop in navigacijski sistem skupaj s 450-mililitrsko posodo za prah in 270-mililitrskim rezervoarjem za vodo, ki je kompaktno oblikovan v 81-milimetrski tanki enoti. Mi Robot Vacuum-Mop Lite se samodejno napolni in nadaljuje s čiščenjem brez vaše pomoči.

Robotski sesalnik Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Kombinacija “dva v enem” sesalnika in mopa zagotavlja močno sesanje z zmogljivostjo do 3.000 Pa in brisanje z visoko frekvenco 10.000-krat na minuto. Vse to v enem kompaktnem, prostoročnem modulu. Napredna laserska navigacija LDS SLAM omogoča hitro in zelo natančno kartiranje prostora med postopkom čiščenja, tudi ko naprava deluje pri šibki svetlobi in temi. Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro z visoko zmogljivostjo 5.200 mAh zagotavlja do 170 minut življenjske dobe baterije. Prijazno zasnovana naprava za večji dom lahko shrani tudi več tlorisov prostora.

Robotski sesalnik Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

Robotski sesalnik Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra ima avtomatsko samopraznilno postajo za popolno udobje. Postaja ima kapaciteto za 4 litre prahu in smeti, kar ustreza 10 čiščenjem. Vsebuje tudi dvojne prezračevalne odprtine in kanale ter se ponaša s sesalno zmogljivostjo do 16.500 Pa, kar zagotavlja, da med postopkom samodejnega praznjenja ni zastojev.

Visoko učinkovit laserski merilnik razdalj LDS omogoča, da naprava natančno zazna in preslika postavitev prostora. Sprednji senzor ToF natančno zaznava ovire v prostoru in tako preprečuje ukleščenje, udarce, padce po stopnicah ter poškodbe pohištva.

Zahvaljujoč bateriji zmogljivosti 5.200 mAh lahko naprava z enim polnjenjem pomije do 240 kvadratnih metrov površine. Kompakten robotski sesalnik za prostoročno uporabo s sesalno zmogljivostjo do 4000 Pa in tremi nivoji čiščenja, zagotavlja vrhunske rezultate tudi pri trdovratnih madežih.

Pametna ura Redmi Watch 2 Lite

Najnovejši izdelek ni le elegantnega videza, ampak ima tudi bogat nabor vsestranskih funkcij za sledenje telesnih aktivnosti in zdravja, zaradi česar je popolna izbira za tiste, ki razmišljajo o nakupu svoje prve pametne ure.

Pametna ura je opremljena z velikim 1,55-palčnim zaslonom na dotik in zagotavlja osupljivo izkušnjo prikazovanja meritev telesnih aktivnosti, obvestil in več kot 100 različnih ozadij oziroma številčnic. Na voljo je tudi več kot 100 različnih športnih aktivnosti, vključno s 17 profesionalnimi in prek 90 razširjenimi načini vadbe za vse dejavnosti, bodisi v zaprtih prostorih ali na prostem. Uporabniki se lahko odločijo za aktiviranje funkcije samodejnega zaznavanja za natančno sledenje telesnih aktivnosti.

Redmi Watch 2 Lite zagotavlja do 10 dni neprekinjenega delovanja baterije in je certificirana za vodoodpornost 5 ATM, tako da jo lahko uporabniki nosijo po dežju, med prhanjem ali celo med plavanjem. Izdelek je na voljo v treh živahnih barvah okvirja in šestih barvah paščkov, ki ustrezajo vsakodnevnemu slogu uporabnikov.

Brezžične slušalke Redmi Buds 3 Lite: Ujemi ritem

Uživajte v brezhibnih in jasnih klicih z učinkovito tehnologijo za preprečevanje motenj. Izjemna zmogljivost v različnih nastavitvah, od vsakodnevne vožnje do razgibavanja v telovadnici.

Slušalke Redmi Buds 3 Lite uporabljajo algoritem za zmanjševanje šumov za prepoznavanje in izločanje človeških glasov ter zmanjšanje hrupa v ozadju, kar zagotavlja jasnost vaših klicev. Ergonomska oblika poskrbi za popolno udobje in zagotavlja, da bodo slušalke varno nameščene v ušesih tudi med vadbo.

Popolnoma nova različica osnovne specifikacije Bluetooth 5.2 prinaša bistveno izboljšane zmogljivosti proti motnjam in stabilnejše povezave za nemoten zvok med klicem.

Dodatna ugodnost za nove naročnike: Xiaomi v partnerstvu z YouTubom

Xiaomi je naznanil partnerstvo z YouTubom, s katerim bo ponudil brezplačno podaljšano preskusno obdobje YouTube Premium na izbranih trenutnih in prihajajočih napravah. Xiaomijevi uporabniki bodo prejeli do trimesečno brezplačno naročnino na YouTube Premium ter imeli na ta način dostop do najboljše vsebine brez oglasov in brez povezave, kjer je na voljo. Prednosti YouTube Premium vključujejo naročnino na YouTube Music Premium, kjer lahko uporabniki pridobijo neomejen dostop brez oglasov do več kot 80 milijonov pesmi, priredb, nastopov v živo in remiksov.

“Ker uporabniki vsako leto posegajo po vedno večjem številu spletnih video vsebin, menimo, da je pomembno omogočiti, da doživijo kakovostno vsebino na nove načine. Z veseljem sodelujemo z YouTubom in tako Xiaomijevim uporabnikom omogočimo nemoten ogled priljubljenih vsebin. Upamo, da bo to začetek dolgotrajnega sodelovanja med nami in YouTubom, ki bo našim uporabnikom prinesel številne koristi,” je povedal Hanson Han, direktor poslovnega razvoja pri Xiaomi International.

Uporabniki lahko ponudbo YouTube Premium izkoristijo na ustreznih pametnih telefonih Xiaomi, tako da odprejo vnaprej naloženo aplikacijo YouTube in sledijo navodilom ali obiščejo youtube.com/premium. Za več informacij in pogojev uporabe obiščite spletno stran.

Ne pozabite pa tudi na posebno ugodnost, ki jo nudi Xiaomi: 1 brezplačno popravilo zaslona znotraj 6 mesecev.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si