To poletje pletena torba ni rezervirana samo za na plažo!

Torbice iz rafije, košare z modnim podpisom in velike pletene torbe so zvezdnice spretno vpletle v svojo poletno garderobo. Pa s tem ne mislimo na sprehod po plaži, ampak na vsakdanje ženske opravke: prva jutranja kava v najljubši kavarni, sprehod po mestu, poslovni dogodek ali večerja z boljšo polovico.

Paparazzi so Angelino Jolie nedavno ujeli na letališču. Zvezdnica je osvežila svojo letališko opravo – sedaj jo spremlja velika Saint Laurent torba iz rafije, ki potovalni garderobi doda pridih glamurja. No, saj zato pa imamo potovalne t.i. Cruise kolekcije, kajne?

Medtem ko so se nekatere ponovno zaljubile v velike torbe, druge iz prvih vrst poletne garderobe odmikajo velike Mary Poppins torbe in dajejo prednost manjšim, a enako poletnim. Fotomodel Alessandro Ambrosio, najbolj poznano po svojem delu za Victoria’s Secret, je objektiv v Cannesu ujel s šik videzom s klasično mini Chanel torbico, v njeni pleteni različici.

Zagotovo imate v svoji omari (sekcija PLAŽA) tudi ve kakšno pleteno trobo ali dve. Peljite jo na sprehod že prej, ne samo na plaže in nazaj!

Alessandra Ambrosio v Cannesu

Foto: Profimedia

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si