Top skrivnost z rdeče preproge

Se sprašujete, v čem je skrivnost zvezdnic, ki se po rdeči preprogi sprehajajo svežega in mladostnega videza, na primer Jennifer Aniston? Razkrivamo njihovo skrivnost. Iz Hollywooda zdaj tudi v Sloveniji!

Nikakor se ne želimo sprijazniti z dejstvom, da vsak dan v ogledalu vidimo znake staranja, naguban, povešen obraz brez zdravega in čvrstega tonusa kože. Vsak dan s staranjem vaše celice proizvajajo manj kolagena, kar vodi do povešene kože in gub. Povešenost se pojavi približno med 35. in 40. letom, ko začneta količina in kakovost kolagena upadati. Kaj storiti, če ne prisegamo na kirurške posege, si pa želimo liftinga obraza in čvrsto kožo? V sodobnih klinikah, kot je napredna estetska klinika v centru Ljubljane Juventina Clinic, lahko zaustavijo čas staranja in učinkovito pomagajo, da bo koža videti mlajša od vaših let, in to brez operacije!

ODGOVOR SE SKRIVA V …

Ena najbolj zaželenih in najučinkovitejših metod za vračanje mladosti na svetu je trenutno Secret™ RF. Ta revolucionarni nekirurški tretma za obnovo in remodeliranje kolagena lahko izboljša videz kože z eno samo terapijo. Ni veliko učinkovitih terapij, ki bi imele hiter čas okrevanja, in to je tisto, zaradi česa je uporabnikom, predvsem zvezdnikom z rdeče preproge, pri Secret™ RF tako zelo všeč. Naslednji dan se namreč vrnejo v normalno življenje.

Napolnili ste ustnice, dodali volumen obrazu z dermalnimi polnili, se znebili hiperpigmentacij, naredili lifting z nitkami, vendar še vedno niste zadovoljni, ko se pogledate v ogledalo – vse te tehnike vas niso pomladile toliko, kot ste pričakovali, in se sprašujete, zakaj? Ravno zato, ker ste pozabili na kožo! Kje pri vsem tem je regeneracija vašega tkiva, ki vam povrne polnost, strukturo in novonastali kolagen? Pravo pomlajevanje je pomlajevanje, pri katerem se remodelira novonastali kolagen in se vaša koža tudi dejansko pomladi.

Priznani zdravnik plastične in rekonstrukcijske kirurgije prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med., čigar prestižna klinika Juventina v Ljubljani kot prva v Sloveniji ponuja najbolj zaželeni tretma Secret™ RF je povedal: „Če želimo še boljše rezultate za naše kliente, moramo iti globlje v dermis, ne da bi poškodovali površino tkiva. In če želimo globlje v dermis, da bi ustvarili dermalne premike v smeri pomlajevanja in povečanje čvrstosti tkiva, to zdaj lahko storimo! Lahko gremo v želeno globino in lahko osvobodimo kontrolirano energijo, ki jo potrebujemo za preoblikovanje kolagena od znotraj navzven.”

„Druga stvar, ki mi je všeč pri Secret™ RF, pa je ta, da lahko poskrbimo tudi za epidermalne težave, s tem da dovajamo energijo neposredno v površje kože z uporabo neizoliranih igel za odpravljanje hiperpigmentacije ter izboljšanje teksture in tonusa kože,” še dodaja prof. dr. Uroš Ahčan.

KATERA PODROČJA LAHKO OBDELA Secret™ RF?

S postopkom lahko tretiramo kožo kjerkoli na telesu. Najpogostejša področja zdravljenja vključujejo: obraz, vrat, roke, dekolte, hrbet, trebuh in stegna ali katerokoli področje, kjer želijo stranke zmanjšati videz strij ali odvečne kože.

ZA LIFTING IN BOLJ ČVRST OBRAZ BREZ OPERACIJE

Secret™ RF je vodilna tehnika frakcionalne mikroiglične radiofrekvence za učvrstitev tkiva in hemostazo, namenjena spodbujanju in preoblikovanju kolagena ter odpravljanju pogostih znakov staranja. Idealna je za uporabo za vse, ki si želijo revitalizirati in osvežiti videz kože. S prilagajanjem mikro iglic Secret™ RF lahko natančno odmerja RF-energijo na različnih globinah dermisa, tako da je zdravljenje mogoče prilagoditi individualnim težavam vsakega posameznika, ki ga obremenjujejo tanke gubice, gube, brazgotine od aknen, fotostaranje, kapilare in strije. Druge naprave ali tretmaji dovajajo energijo samo na površju kože. Nasprotno temu z odlaganjem energije neposredno v globlje plasti kože, kjer je najbolj potrebna za regeneracijo zdravega novega kožnega tkiva, tretma Secret™ RF ustvari še bolj intenzivne rezultate od znotraj navzven. Z nežnim segrevanjem dermalne plasti kože, kjer so fibroblasti, nastajata kolagen in elastin. Tako kot laserski postopki tudi radiofrekvenca uporablja energijo za spodbujanje proizvodnje kolagena in elastina.

KAKO DOLGO TRAJAJO REZULTATI S SECRET TM RF?

Obstojnost rezultatov je od 2–5 let. Edinstvena terapija pomaga izboljšati številne kožne situacije, tako da ponovno aktivira naravno tvorbo kolagena in elastina v telesu. Za optimalne trajne rezultate se naročite na Secret™ RF 1–3-krat mesečno, odvisno od stanja vaše kože. Za ohranjanje optimalnih rezultatov je tretma dobro ponoviti na 1–2 leti.

Secret™ RF je trenutno vroča svetovna tema pomlajevanja kože in idealna rešitev z najmočnejšimi rezultati, ki spodbuja ustvarjanje novega kolagena za zategovanje kože, lifting, zmanjšanje strij, brazgotin, kapilar, gub, odvečnih tkiv, spodbujanje novega volumna kože in zmanjšanje hiperhidroze. Postopke Secret™ RF boste našli samo v najboljših klinikah, kot je Juventina Clinic, z njimi pa si lahko ustvarite svoj hollywoodski videz.

Besedilo: PR SKINZZO
Fotografije: Shutterstock, PR SKINZZO

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si