Naj vaše oči izstopajo z Deborah Milano!

Deborah Milano predstavlja maskaro My Power Volume, ki je zdaj na voljo tudi v intenzivno črni in vodoodporni različici, ter črtala za oči za različni končni videz.

My Power Volume Extra black

Maskara je obogatena z Extra Carbon black delci, ki trepalnice obarvajo v  intenzivno črno barvo. Posebni ultra fini delci se nežno oprimejo trepalnic že ob prvem nanosu.

My Power Volume Waterproof

Maskara bo obstojna na vaših trepalnicah v vseh razmerah. Formula, poskrbi da se maskara ne preslika. Kljubuje vodi,znoju in solzam ter tako nudi dolgo obstojnost tudi ob vročih poletnih dnevih.

GRAZIA maskaro še posebej obožuje, saj vam nudi dvakratno moč v eni krtački! Hibridna krtačka namreč poskrbi za izgled trepalnic po vaši meri in tako dvigne uporabnost maskare na novo raven. Ščetine maskare združujejo klasično obliko maskare, ki poskrbi za volumen vaših trepalnic in ločene plastične ščetine, s katerimi boste trepalnice razčesali, jim dodali definicijo in dolžino.

Vsebuje bogata olja pasijonke in marule, ki negujejo trepalnice od korena do konic, dodajajo jim moč ter ščitijo pred neugodnimi zunanjimi vplivi. Prisotnost bambusovih vlaken pa poskrbi, da trepalnice ostanejo prožne, se ne lomijo in ne izpadajo.

 

 

Kako doseči najboljši videz trepalnic?

Profesionalni nasveti je za vas pripravil Luca Manucci, uradni make up artist Deborah Milano.

  1. POUDARITE NARAVNO DOLŽINO TREPALNIC

Za naravne trepalnice, ki izžarevajo eleganco, pa vseeno ohranijo primerno dolžino in zavihanost, uporabite ukrivljeno stran elastomerne krtačke, ki služi kot majhen glavniček. Enkratni nanos od korenin do konic ustvari izjemno eleganten in prefinjen videz.

  1. TAKOJŠNJI VOLUMEN

Za takojšnji volumen brez težav, uporabite ravno stran krtače iz vlaken. Krtačko postavite na konice in z manjšimi potegi levo in desno, krtačko vodite do konca konic. Ponavljajte po celotnem delu očesa, dokler ne dosežete enakomernega nanos in željenega volumna.

  1. 3D VIDEZ – volumen, dolžina in privihanost

Za trepalnice, ki jih imajo filmske zvezde uporabite obe strani krtačke v dveh korakih:

– Začnite z ukrivljeno stranjo, da podarite trepalnice definicijo in neskončna dolžina. S krtačko razčešite trepalnice od korena do konic. Sam rad nanesem dva sloja, da na trepalnicah ostane bogata plast formule.

– Nato uporabite ravno, vlaknasto stran krtače in z njo dvignite trepalnice na novo raven z dodatnim volumnom.

Da bi vaše oči zares izstopale je Deborah Milano nadgradil ponudbo črtal za oči, s katerimi lahko super enostavno dosežete zapeljiv videz.

24Ore Extra Eyeliner črtalo za oči zasnovano v priročni obliki svinčnika. Z njim boste uspešno oblikovale popolno ravno linijo, zahvaljujoč obliki flumastra. Vodoodporna formula zagotavlja živahno in obstojno barvo, ki z vami ostale cel dan, brez preslikanja. Na voljo je v sijočem in mat črnem odtenku.

24Ore Waterproof vodoodporno tekoče črtalo za oči z ultra natančno konico (0,2 mm), s katero boste lahko narisale najpopolnejšo linijo. Konica je oblikovana tako, da lahko z njo naredite izjemno tanko črto in jo postopoma odebelite. Intenzivna barva, z izjemno obstojnim sijajem, traja tudi do 20 ur, zahvaljujoč svoji vodoodporni formuli, ki je odporna na vlago in se ne preslika. Na voljo v sijoči in MAT črni barvi.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si