Ula Furlan navdušuje z novim stilom

Slovenska igralka, televizijska voditeljica, novinarka ter vplivnica in blogerka Ula Furlan nas pogosto navduši s svojim odličnim stilom. Tokrat pa je k svojemu skrbno izbranemu outfitu dodala poseben modni dodatek – slušalke!

Po slabem letu in pol pandemije, ki je spremenila naša življenja na številnih področjih, lahko rečemo, da so slušalke postala že naša stalnica. Uporabljamo jih tako med delom od doma, na sestankih in predavanjih na daljavo, v avtu, med brskanjem po računalniku in igranjem igric, nenazadnje pa tudi med pogovorom z bližnjimi, ko nam socialna distanca ne omogoča druženja v živo. Ob tem je zato ključnega pomena, da uporabljamo slušalke, ki so kvalitetne, udobne in preproste za uporabo. Če pa se k vsemu temu pridruži še dober dizajn, to doda le še piko na i!


Ene takšnih so Logitech G335 žične gaming slušalke, ki jih poleg kakovostne zvočne izkušnje odlikujeta tudi izjemno udobje ter atraktivni videz. S 40 mm gonilnikoma namreč prinašajo izjemno čist in natančen zvok, vgrajen zložljiv mikrofon pa zagotavlja jasno komunikacijo. Poleg tega prilagodljiv elastičen naglavni trak razporedi težo po glavi, mehki ušesni blazinici iz spominske pene in mrežaste prevleke pa objameta ušesa in zagotavljata ravno pravšnji pritisk na glavo, da slušalke ostanejo trdno na mestu. Naglavni trak je tudi snemljiv, zato ga lahko preprosto zamenjate z drugim ali ga operete.

Slušalke odlikuje tudi edinstvena kombinacija barv, zato se bodo odlično podale tudi k vašem izbranem outfitu. Ula Furlan se je odločila za slušalke v beli barvi, na voljo pa so tudi v črni. Svojo željeno barvno kombinacijo lahko ustvarite tudi sami, saj lahko izbirate med različnimi barvami vrvic.

Slušalke Logitech G335 so na voljo na prodajnem mestu mimovrsteGRAZIA nasvet: bela barva slušalk se odlično poda k poletnim uličnim stilom, medtem ko se za črno barvo raje odločite v bolj hladnejših mesecih.

V spodnji galeriji pa si lahko pogledaš, kako je Ula Furlan slušalke pokombinirala s svežimi poletnimi stylingi.

This slideshow requires JavaScript.

PROMOCIJSKO SPOROČILO
@logitechg
@mimovrste

Fotografije: Katarina Veselič, Oblačila: Allegria, Posebna zahvala: Sisi Ljubljana (IG: @sisi_ljubljana)

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si