Uporabljate dovolj visok zaščitni faktor?

#SVETLASTRANSONCA Z NOVOSTMI CAPITAL SOLEIL: Visoka SPF zaščita za vsakdanjo uporabo, ki neguje kožo in ohranja planet

V pričakovanju poletnih sončnih dni je Vichy predstavil dve novosti – Capital Soleil UV-AGE DAILY fluid z anti-age učinkom, ki hkrati ščiti kožo pred soncem in prezgodnjim staranjem ter okolju prijazno mleko za zaščito pred soncem Capital Soleil SPF50+ v ekološko zasnovani embalaži, ki vsebuje 45 odstotkov manj plastike.

 

Ida Pester

 

Raziskave kažejo, da vsakodnevna izpostavljenost UV-sevanju, zlasti v urbanih območjih, povzroča več kot 80 % znakov staranja kože, kot so gube, drobne gubice in temne lise. Da lahko koži zagotovi optimalno zaščito pred soncem, je Vichy ustvaril napredno anti-age formulo za vsakodnevno uporabo Capital Soleil UV-AGE DAILY fluid z anti-age učinkom in SPF50, ki zagotavlja učinkovito UVA in UVB zaščito in ima močan učinek proti znakom fotostaranja. Novost je navdušila tudi priznano voditeljico in glasbenico Ido Prester, ki za svojo občutljivo kožo nikamor ne gre brez ustrezne zaščite pred soncem.

Napredna formula Capital Soleil UV-AGE DAILY fluida vsebuje 4% peptidov, ki lahko znova zaženejo proizvodnjo kolagena, 2% niacinamida (vitamin B3), ki zmanjšuje temne lise in hiperpigmentacijo, pa tudi probiotične delce, ki skupaj z mineralizirano vulkansko vodo Vichy krepijo naravne obrambne mehanizme kože. Skrivnost nove formulacije izdelka je v patentirani tehnologiji NETLOCK, ki UV filtre ohranja v ultra odpornem filmu, ki zagotavlja visoko stopnjo UVA in UVB zaščite ter neviden zaključek in prijeten občutek na koži. Lahka, hipoalergena formula ne pušča lepljivih sledi in je primerna za vse tipe kože, tudi občutljive.

 

 

Visoka zaščita pred soncem, ki neguje kožo i ne ogroža morskega sveta

Da je v poletnih dneh možno nemoteno uživati ​​v soncu z uporabo ustreznih izdelkov z visokim zaščitnim faktorjem, je potrdila Ida Prester, ki je v družbi družine preživela dva nepozabna dneva na mističnem otoku s svetilnikom. »Ker imajo vsi v moji družini zelo nežno in občutljivo kožo, brez ustrezne zaščite z visokim zaščitnim faktorjem ne gremo ven, kaj šele na otok, kjer smo ves dan izpostavljeni soncu. Izbrani izdelki linije za zaščito pred soncem Capital Soleil so nam omogočili, da smo uživali v poletnih radostih brez kakršnih koli sprememb na koži, kar je potrdilo, da Vichy tudi v tako ekstremnih razmerah ščiti zelo občutljivo kožo«, je dejala Ida.

Za zaščito morskega sveta poleg kože je Vichy predstavil okolju prijazno mleko Capital Soleil SPF50+ v ekološko zasnovani embalaži, ki vsebuje 45 % manj plastike, formula pa vsebuje 94 % biološko razgradljivih sestavin, ki so varne za podvodni svet. Zahvaljujoč sistemu filtrov Meroxyl deluje proti širokemu spektru UVA in UVB sevanja, zagotavlja visoko zaščito pred soncem, medtem ko hialuronska kislina kožo vlaži do 24 ur, po nanosu pa ostane lahka, nemastna tekstura.

Poleg novosti sta tukaj dobro znano Capital soleil mleko za telo SPF 30 v družinskem pakiranju, namenjeno koži celotne družine, pa tudi Capital Soleil vodica za zaščito pred soncem za poudarjen videz zagorele polti SPF 50.

Ker obstaja tudi #SvetlaStranSonca, vas vabimo na vestno izpostavljanje soncu s predhodno uporabo ustrezne zaščite z visokim faktorjem opozorite tudi na družbenih omrežjih.

 

Okolju prijazno mleko Capital Soleil SPF50+

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si