Uspešna managerka Tanja Skaza prek tečajev pomaga drugim

Tanja Skaza, ki je v svoji več kot dvajsetletni karieri nanizala vrsto poslovnih uspehov, se je odločila, da na poti osebne in poslovne rasti zdaj pomaga tudi drugim. S svojim štirimesečnim online tečajem, ki ga je zasnovala, vsakemu, ki je pripravljen na spremembe, hoče pokazati pot do tega, kako začeti verjeti vase, s tem pa postati uspešnejši in srečnejši.

 

Sama je to, da je zmagovalka, že pokazala in dokazala. Ne samo z vrsto laskavih naslovov, kot so na primer nazivi, fatalna ženska, mlada managerka in evropska managerka, ali s tem, da je več let vodila uspešno družinsko podjetje, ampak tudi s tem, da se je kljub temu odločila, da se od direktorskega mesta poslovi in svoje nadaljnje življenje posveti pomoči drugim. S preprosto željo, da znamo poslušati svoje občutke.

To so prepoznali številni uspešni Slovenci, od politične svetovalke Tijane Arih ter predsednice Združenja Manager in direktorice Siemensa v Sloveniji in na Hrvaškem Medeje Lončar do podjetnice Ize login in direktorja podjetja Riko Janeza Škrabca, ki o njej pravi:

 

»Podjetništvo je način življenja, je odgovornost in tista zaveza, s svojim ‘modus operandi‘ in ‘modus vivendi‘ razvijaš možnosti, povečuješ priložnosti. Tanja to pooseblja. Ne le zaradi zgovornih uspehov, ki jih je izoblikovala v podjetju Skaza, temveč tudi zaradi njene osebne integritete. Zato se ji vselej splača prisluhniti.«

 

Tanja Skaza

 

S tečaji do nove ravni življenja

Danes Tanja Skaza pomaga rasti tako podjetjem kot posameznikom, saj se zaveda, da brez trdnih osebnostnih temeljev ne moremo graditi niti drugih stvari, pa naj bodo to podjetja ali zasebni odnosi. ”Za to, da bi postali srečni in zadovoljni, ni instant recepta, ampak je na tem treba delati,” poudarja Tanja, ki je na poti svoje osebne rasti tudi sama opravila veliko tečajev in šolanj, pridobljeno znanje, tehnike in orodja, ki so koristili njej, pa obogatila na svojem štirimesečnem online tečaju in delavnicah za družinska podjetja, iz katerih prihajajo zmagovalci.

In seveda zmagovalke, kakršna je tudi ena od udeleženk njenih tečajev Nika Učakar Golob, ki o Tanjinih tehnikah, s katerimi se je njeno življenje dvignilo na novo raven, pravi:

 

»Težko je opisati globino teh tretmajev, lahko pa povem, da so vsi usmerjeni v to, da se naučimo najprej voditi sebe skozi življenje, da lahko potem vodimo druge.«

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si