Uživajte v enakomerni in sijoči koži z novim NIVEA Luminous630 CC fluidom

Pigmentni madeži pogosto negativno vplivajo na našo samozavest, zato priljubljena znamka predstavlja NIVEA Luminous630 3-v-1 CC fluid. Novi serum prav zaradi patentirane sestavine Luminous630® deluje na celični ravni in tako zmanjšuje obstoječe temne madeže na koži, preprečuje nastanek novih in izravnava pigmentacijo.

Številne ženske se spopadajo s pomanjkanjem samozavesti zaradi neenakomerne barve kože in temnih madežev na svojem obrazu, kar pogosto skrivajo s pomočjo ličil. Znamka NIVEA je zato na podlagi inovativne sestavine Luminous630® predstavila svoj najnovejši produkt za boj proti pigmentnim madežem. Gre za NIVEA Luminous630® 3-v-1 CC fluid, ki združuje profesionalno nego in polepšanje kože, saj prekrije in zmanjša vse vrste temnih madežev, hkrati pa kožo ščiti pred temnimi madeži zaradi sonca. Formula s hialuronsko kislino aktivira celice, kožo globinsko navlaži in neguje, zato je novi produkt nepogrešljiv element vsakodnevne nege kože.

Ko gre za izbiro idealne CC kreme, moramo biti pozorni, da nam ta nudi dovolj vlaženja in dovolj visok zaščitni faktor. Ob lansiranju novega produkta pri znamki NIVEA odpravljajo tudi izzive pri iskanju pravega odtenka za svoj ten kože. NIVEA Luminous630® 3-v-1 CC fluid na voljo v treh odtenkih, ki se ujemajo z več kot 60 odtenki kože, zato zagotavljajo popolno nianso polti s trojnim delovanjem. Novi produkt namreč:

1. PREKRIVA: mikrokapsulirani pigmenti se prilagodijo vaši barvi kože, poskrbijo za naravno in enakomerno polt ter prekrijejo temne madeže in nepravilnosti;
2. ZMANJŠA: formula s sestavino Luminous630® vidno zmanjša temne madeže v 2 tednih;
3. ŠČITI: formula z ZF 30 ščiti pred UV žarki in preprečuje nastanek novih temnih madežev zaradi vpliva sonca.

Patentirani sestavini Luminous630® se že dolgo pripisuje, da je prava revolucija pri kožnih madežih in njen uspeh se še nadaljuje. V 10 letih raziskav so znanstveniki znamke NIVEA pregledali več kot 50.000 sestavin, da bi našli učinkovito rešitev za zmanjšanje temnih madežev. Rezultat je Luminous630®, ki deluje na celični ravni in tako zmanjšuje obstoječe madeže, preprečuje nastanek novih in izravnava pigmentacijo.

This slideshow requires JavaScript.

NIVEA zagotavlja popolno ravnovesje med zdravo in sijočo kožo. Pozabite na skrbi glede prekrivnosti in z Luminous630® 3-v-1 CC fluidom poudarite naraven ten vaše kože in enakomerno polt! NIVEA Luminous630® 3-v-1 CC fluid daje naraven videz – zahvaljujoč inkapsuliranim barvnim pigmentom, ki ne ustvarjajo učinka maske. Ob nanosu se luske inkapsuliranih barvnih pigmenov zlomijo in jih počasi sprostijo, v trenutku izravnajo temne madeže in nepravilnosti ter zagotovijo naravno pokritost v popolnem odtenku.

  • Vsebuje mikrokapsulirane pigmente, ki se prilagajajo barvi kože in zagotavljajo naravno in enakomerno polt
  • Takoj prekrije temne madeže in zmanjša njihovo vidnost v dveh tednih
  • Formula z ZF 30 ščiti pred UV žarki in preprečuje nastanek novih temnih madežev zaradi sonca
  • Vsebuje patentirano sestavino LUMINOUS630®

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si