V Europarku Maribor so od danes znova odprte vse prodajalne

V Europarku Maribor so od danes ponovno odprte vse prodajalne. Svoja vrata so namreč odprle tudi prodajalne, ki so bile skladno z vladnim odlokom zaprte med 1. in 11. aprilom. V nekaterih gostinskih lokalih lahko obiskovalci še naprej prevzamejo tudi hrano in pijačo. Poslovalni čas nakupovalnega središča ostaja nespremenjen.

Europark tako posluje od ponedeljka do petka med 9.00 in 21.00, ob sobotah pa med 8.00 in 21.00. Ažurni poslovalni časi posameznih prodajaln so objavljeni na spletni strani in na družbenih omrežjih nakupovalnega središča.

 

Bogata ponudba za vso družino na enem mestu

V mariborskem Europarku lahko obiskovalci od danes ponovno obiščejo vse prodajalne. Danes so svoja vrata odprle tudi prodajalne z oblačili in obutvijo ter vse ostale prodajalne, ki so bile skladno z vladnim odlokom nekaj dni zaprte. Tako so pod eno streho obiskovalcem znova na voljo najbolj aktualni modni trendi, atraktivne modne kolekcije, bogat nabor modnih dodatkov, izdelki za dom in prosti čas, raznovrstna kozmetika, sodobna elektronika, tehnika, pisarniške potrebščine, športni pripomočki, zdrava prehrana in vse ostale življenjske potrebščine. Med sproščenim nakupovanjem v Europarku lahko obiskovalci v gostinskih lokalih Takos, McDonalds, Restavracija Interspar in Chuty’s prevzamejo tudi hrano in pijačo. Nakupovalno središče še naprej posluje vsak dan od ponedeljka do petka med 9.00 in 21.00, ob sobotah pa med 8.00 in 21.00. Poslovalni časi posameznih prodajaln se lahko razlikujejo od poslovalnega časa nakupovalnega središča, vse ažurne informacije pa so na voljo na spletni strani in na družbenih omrežjih.

 

Izložbe krasijo najaktualnejši trendi

Če še niste osvežili svoje spomladanske garderobe, je zdaj pravi čas, da to storite. Muhast april nas je sicer presenetil z nekaj pravimi zimskimi utrinki, zato se vsi gotovo že veselimo toplejših sončnih dni. V Europarku lahko od danes naprej ponovno poiščete najbolj trendovske modne kose za pomlad in poletje. Izložbe že krasijo navdihujoče kolekcije za odrasle in otroke, ki bodo odlična popestritev za vašo garderobno omaro. V Europarkovih prodajalnah najdete modne kose in obutev za vse priložnosti ter bogat nabor raznolikih modnih dodatkov. Tako je sprehod po nakupovalnih ulicah največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije prava paša za oči, obenem pa lahko pod eno streho nakupite vse, kar potrebujete in izpolnite skrite želje svojim bližnjim. V Europarku vas čaka prijetno in varno nakupovanje, pri izbiri pa vam z veseljem pomagajo prijazni prodajalci. Že veste, katero prodajalno boste obiskali najprej in si privoščili sproščen začetek tedna?

 

V Europarku Maribor lahko od danes znova obiščete vse prodajalne in si privoščite sproščeno nakupovanje. (foto_Jure Kralj)

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si