Versace je v Cannesu predstavil novo kolekcijo La Vacanza

Kot je GRAZIA že pisala, sta glasbenica Dua Lipa in modna oblikovalka Donatella Versace sooblikovali novo žensko kolekcijo Versace, imenovano La Vacanza. Kolekcija je bila razkrita na modni reviji v Cannesu, in sicer na prečudovitem dvorcu Château de la Croix des Gardes, s pogledom na francosko riviero.

Kolekcija La Vacanza združuje Versacejeve podpise z nekaterimi prepoznavnimi potezami pevkinega stila. “Metulj je nekaj, s čimer smo se povezali zelo zgodaj,” je dejala Dua Lipa o ponavljajočem se motivu, ki plapola čez mini krilo in se nežno spušča na trakove sandalov. “Zabavno je in spogledljivo.” Velik del kolekcije so sestavljali tudi rožnati odtenki Barbiecore, kar ni naključje, saj je Dua Lipa namreč poskrbela tudi za pesem v prihajajočem filmu Grete Gerwing, Barbie, v kateri ima glavno vlogo sicer Margot Robbie. Poleg metuljev in pastelnih rožnatih odtenkov, so na modni reviji prevladovali tudi priljubljeni pikčasti vzorci, lesketajoči kovinski odtenki, bleščice in seveda čevlji s platformo, ki so tako rekoč že zaščitni znak modne hiše.

Cannes Versace Fashion Show Dua Lipa x Versace La Vacanza, the collection
Pictured: Model,Image: 778622930, License: Rights-managed, Restrictions: -ITA, Model Release: no, Pictured: Model, Credit line: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na dih jemajoči modni reviji so se predstavile številne priljubljene manekenke, med njimi Lila Moss, ki je hčera slavne manekenke Kate Moss, nekdanji Viktorijin angelček Stella Maxwell, Irina Shayk, Anna Ewers, Vittoria Ceretti in druge. Med povabljenci so bili večinoma vplivneži in generaciji Z prijazni glasbeniki, kot so Troye Sivan, Rina Sawayama in Peggy Gou, ter tudi dirkač F1 Lewis Hamilton, britanska manekenka Rosie Huntington-Whiteley in njen mož ter priljubljen igralec Jason Statham in številni drugi.

Nova kolekcija je že na voljo na njihovi uradni spletni strani, celotno modno revijo, vključno s krajšimi intervjuji s povabljenci, pa si lahko ogledate spodaj.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si