Victoria si je napisala pismo in razkrila “ženske stvari”

V pismu, ki ga je Victoria Beckham napisala za britanski Vogue, je nagovorila sebe v prihodnosti, kjer zase upa, da bo pametnejša in odločnejša.

Ko se ozre na leto 2020, ki je bilo celo zanjo zahtevno in polno osebno preizkušenj, je hvaležna za čas, ki ga je preživela z družino. Preteklo leto ji je podarilo dragocene življenjske lekcije, ki so je naučile marsičesa in ji, kot se je izrazila sama, končno odprle oči. Vodenje modne znamke med pandemijo zagotovo ni bil mačji kašelj, toda Victoria verjame, da ji bodo izkušnje in izzivi pomagali pri razvoju v prihodnosti. V pismu je “prihodnji Victoriji” še posebej poudarila njeno najljubšo mantro:

 

“Trdo delaj in bodi prijazna do vseh, vedno.”

 

Za bralke je Victoria razkrila tudi skrivnost dobrega zakona, ki traja že 22 let, kar velja za rekordno število v svetu slavnih:

 

“Vedno ohrani vsaj malo skrivnosti. Obleci lepo obleko, rahlo zadimi oči in bodi ženstvena na svojstven način.”

 

Kaj pa skrivnost dobre polti? Victoria se je v mladosti borila z aknami, danes pa je njena koža videti brezhibno in pri 47 letih skoraj nima gub. Svojo sijočo polt je upravičila z uporabo seruma in vlažilne kreme, vendar poudarja:

 

“Vsak dan nanesi zaščitni faktor in hvaležna si boš do konca življenja.”

 

Foto: Instagram

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si