Vrača se DeejayTime Back In Time

Med nastopajočimi so Corona, Eiffel65, Marvin & Andrea Prezioso, Groove Coverage in drugi. 

Veličastni, morda bi mu lahko rekli retro, pa vendarle ni tako časovno zelo oddaljen, popularni in nepremagljivi DeejayTime Back In Time se 28. 10. 2022 vrača na enem najbolj vročih slovenskih prizorišč – v Areno Stožice.

Glavna ikona Radia Salomon Dean Windisch ali Dean On The Mike je skoraj tri desetletja postavljal neutrudno dance sceno v Sloveniji z njegovo radijsko oddajo Deejay Time ter številnih Belih albumov in Power mixov, ne pozabimo pa tudi, lahko bi ji rekli kar romantične revije, Deejay Time, ki je izhajala kar nekaj časa. Ne gre le za obujanje spominov, gre za nadaljevanje tradicije koncertov Deejay Time Back In Time, kajti dance glasba, ki je nekoč v ’90. in ’00 letih vladala in kraljevala na radijskih valovih, nosi v sebi poseben duh in čar obdobja, ki ga ne bomo nikoli pozabili. Gre namreč za obdobje izdaje prvih cd-jev, za prve mobitele, računalniške podvige, vse te novosti so spremljale vzpon dance glasbe, ki je svoj vrhunec dosegel ob vstopu v novo tisočletje, njegov renome pa sega vse do današnjih >>Back to the future<< dni, ko bi občinstvo želelo začutiti tisto pravo ljubezen do glasbe, ki je spremljala njihovo otroštvo ali mladostniške dni.

California

Slogan ”Roko v ogenj dam za DEEJAYTIME” so tako začutili ne le v občinstvu, ampak tudi številni nastopajoči na preteklih koncertih Deejay Time Back In Time, nazadnje gostujoča popularna zasedba nemške dance skupine Scooter, hrvaška Colonia, nešteto domačih izvajalcev od Jana Plestenjaka, Mirana Rudana, Anje Rupel, MZ Hektorja, pa do skupin Mambo King, Kingston, Flirrt…

V letošnji ediciji 2022 bodo na velikem odru Arene Stožic:

– Corona
– Eiffel65
– Marvin and Andrea Prezioso
– Groove Coverage
– Dean on the mike vs. Dr. Silvano Dj
– 2 Alive Vivian
– California
– Sendi
– Victory
– Vili Resnik
+ gostje presenečenja

Vili Resnik

Najlepše in najglasnejše obujanje spominov z največjimi imeni domače in tuje glasbene scene ponovno v največji dvorani v Sloveniji – Arena Stožice, Ljubljana. Se vidimo?

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si