Vse kar je dobro za vašo kožo z znamko Max Factor

#GoodForYourskin

Trendi v svetu kozmetike se ne razlikuje preveč modnih brvi, ki prihajajo in odhajajo, vendar preverjena kakovost nikoli ne izgine iz mode. Tako kot majhna črna obleka ali dober dežni plašč tudi ti hit izdelki ne zaostajajo z lestvic priljubljenosti. Širi dober glas o njihovi učinkovitost.Če niste nagnjeni k preizkušanju novosti, ampak iščete zanesljivo kozmetiko potem so to pravi heroji za vas, da osvežite svojo toaletno torbico. Pred vami so pravi lepotini junaki, ki jih ženske obožujejo.

Max Factor Miracle Touch Second Skin #GoodForYourSkin

Miracle Second Skin tekočo podlago, lahek izpopolnjevalec kože, ki obnavlja, ščiti in vlaži ter daje našemu izgledu naraven zaključek, ki je podoben učinku »kože«. Čudežno dopolnitev izdelkov Max Factor’s Miracle Second Skin z inovativnimi in vrhunskimi uporabnimi sestavinami. Tekoča podlaga ponuja lahkotno formulo, ki prekriva nepopolnosti in izravnava ton kože, hkrati pa zagotavlja koži ljubeče hranljive snovi in zaščito s klinično dokazanimi prednostmi za nego kože.

OBNOVI saj vsebuje pre-biotični in pro-biotični kompleks, ki pomagatavzdrževati in krepiti zaščito kože.

ZAŠČITI saj vsebuje kremo za zaščito pred soncem, ki nudi zaščito SPF 20 in antioksidanti kompleks za čiščenje.

VLAŽI saj tekoča podlaga vsebuje močan vlažilni kompleks, za zagotavljanje celodnevne hidratacije.kokosovo mleko, glicerin in aloe veraterkokosovo olje in lecitin.

Lash DIVINE maskara

Maskara DIVINE LASHES ustvari dramatičen volumen, a vaše trepalniceostanejobožansko mehkena dotik,tudi ob dodatnem plastenju. Maskara z izjemno mehko krtačko ter kot kremi podrobno formulo, kot bi ji primešali »lahkoten sneg iz beljakov«.Trepalnice ostanejo ločene in brez grudic, plast za plastjo. Nudijo vam občutek ugodja in bogat volumen.Preprečuje nastanek grudic, odporna je na dotik in ne pušča madežev preko dneva. Raznolikost žensk in njihovih želja smo združili z nego in lepotnim učinkom proizvoda. Ko govorimo o maskarah vemo, da ženske v veliki večino posegajo po maskarah z volumnom. Zato smo združili VOLUMEN in NEGO. Vsaka izbrana maskara vsebuje različne negovalne sestavine, take kot jih vaše trepalnice potrebujejo.

Lash Revival maskara vsebujem izvleček bambusa za močne trepalnice.

Volume Infusion maskara vsebuje biotin in keratin.

Rise and Shine maskara oblikovana z unikatno mešanico proteinov in vitaminom E

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si