Vstopite v jesen z novo Deichmann kolekcijo

Dobrodošli nazaj k ustvarjanju novih poglavij!

Brezskrbno čofotanje v morju, topli večeri, ki se nikoli ne končajo, raziskovanje novih mest in iskrena vprašanja, kateri dan je danes, bodo kmalu zamenjali šolski hodniki, nove simpatije in prijateljski objemi pa tudi pisarniške obveznosti. S supergami adidas, Puma, Nike, Skechers, Fila, Graceland in Vty iz kolekcije Dobrodošli nazaj v šolo bodo novi začetki opremljeni s samozavestjo in pogumom za doseganje novih ciljev.

Dobro je igrati! Raje brcate žogo ali vas premami hitrost na kolesih?

Začetek šole naznanja druženje s prijatelji in aktivnosti, ki otrokom dopuščajo, da sledijo svojim sanjam in počnejo, kar jih veseli. Športne aktivnosti v izbranih supergah Puma, za katerimi stoji nogometaš Neymar JR., bodo polne energije.

Športno elegantno, udobno, trendi

V edinstvenih supergah ne bodo uživali le otroci. Deichmann nudi pester izbor novih parov za vsakega družinskega člana. Izberite par zase, ki vas bo motiviral, da službene dni obarvate s spodbudnimi mislimi. Najdete pa lahko tudi ujemajoče modele za skupne dogodivščine v stilu in udobju hkrati; te elegantne superge Fila bodo še nadgradile vaš slog.

Otroška razigranost

Veselje do ponovnih srečanj, izrekanja šal in druženja pa bodo še bolj popestrile superge z ikoničnim risanim junakom – sanjavim psičkom Snoopyjem iz serije stripov Arašidki (ang. »Peanuts«), ki simbolizirajo prijateljstvo. Z ujemajočim nahrbtnikom Peanuts bodo prišle še bolj do izraza!


Trendi nasvet!

Za vrnitev v stilu pa vam Barbara Jerman, stilistka in velika ljubiteljica trendov, ki je z izbrano predstavitvijo prepričljivo osvojila prvo mesto na blogerskem natečaju Born to blog, svetuje: »Jesen – adijo trend širokih krojev in vsega udobnega. Prihaja nov val barvitosti in kreativnosti, kar lahko super poudarite s pravimi modnimi dodatki in obutvijo. Izstopajte!« 

Kolekcija Dobrodošli nazaj v šolo vas pričakuje v poslovalnicah Deichmann po vsej Sloveniji. 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si