Vstopite v pomlad z nežnimi odtenki ličil

Do prvega pomladnega dne nas sicer loči še dober mesec dni, a kljub temu lahko že na vsakem koraku zasledimo modne smernice, ki bodo zaznamovale letošnjo pomlad. GRAZIA sicer obožuje barve, a tokrat v prve toplejše dni vstopa previdno, z nežnimi in lahkotnejšimi odtenki. Poglejte si, kakšne videze bomo poustvarjali v prihajajoči sezoni:

1. Naravni videz

Letošnjo pomlad bodo v ospredju naravni videzi, ki poudarjajo očarljivo naravno lepoto. Sijoči in negovani koži ter urejenim obrvem dodajte piko na i še s senčilom v lahkotnem breskovem odtenku, ki ga nanesite tudi na ličnice. Z njim boste ustvarili učinek naravne rdečice, ki bo obrazu dodal toplino, spuščeni in valoviti lasje pa bodo ustvarili občutek lahkotnosti. Odlična izbira za sončne pomladne dni, ki že dišijo po poletju.

2. Pridih glamurja

Naravni ali ‘nude’ videz je odlična izbira tudi za večerne dogodke na prostem. Dodajte le še nekoliko balzama na ustnice, ki jim bo dodal vlažnost in lesk. Ob tem ne pozabite še na zlat nakit, s katerim bo videz v trenutku postal bolj glamurozen.

3. Edinstvene mačje oči

Naravnemu videzu pa lahko pridih drznosti dodate tudi s črtalom za oči, s katerim ustvarite mačje oči oz. ‘cat eyes’. GRAZIA vam predlaga, da tekoči ‘eyeliner’ letos zamenjate raje za črno barvico, ki je manj intenzivna. Z njeno mehkobo je idealna za poudarjanje vek in doseganje edinstvenega videza.

Foto: Caterina Gili
Ličenje in pričeska: Mby Randrianantenaina
Stilist: Christo Nakos
Asistent stilista: Mercan Külah
Modela: Miriam Rautert in Paloma Suarez

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si