Za njegovo aktivno in energično jutro

Aktivno in energično jutro – z izdelki NIVEA MEN Active Energy

Izvrsten zajtrk in osvežujoč jutranji tuš – popolna jutranja kombinacija številnih moških. Da bo tuširanje tudi ob najbolj zgodnjih urah pravi val svežine in čistoče, bodo poskrbeli novi poživljajoči izdelki NIVEA MEN Active Energy, ki vas aktivno prebudijo in napolnijo z energijo za ves dan.

 

 

Poživljajoča formula s kofeinom

Jutro je čas, ko se moramo temeljito napolniti z energijo, da lahko čili in sveži izpeljemo vse zahtevne aktivnost dneva. Moški, napolnite svoje baterije in poživite telo kar med tuširanjem z NIVEA MEN Active Energy gelom za tuširanje! Formula gela s kofeinom 100-odstotno naravnega izvora bo prebudila čute kot skodelica kave in napolnila vaše telo z zvrhano mero energije. Čeprav je gel za tuširanje tako poživljajoč, pa je formula blaga in 100-odstotno biorazgradljiva, tako da ga lahko uporabljate za umivanje telesa, obraza in las. Izkusite močan val svežine, ki nudi občutek svežine in temeljite čistoče, obenem pa napolnite svoje baterije z energijo NIVEA MEN ACTIVE ENERGY gela za tuširanje.

 

Aktivna zaščita pred neprijetnim vonjem – s cinkom in brez alkohola

Po osvežujočem tuširanju je čas za temeljito zaščito pred neprijetnim vonjem. Družina NIVEA MEN Active Energy vas bo navdušila še z enim članom, antiperspirantom v spreju ali roll-onu, ki nudi zanesljivo zaščito in očara s privlačnim možatim vonjem.

Posebej učinkovita formula antiperspiranta s kompleksom cinka in brez alkohola deluje proti potenju zaradi stresa tudi v najbolj aktivnih trenutkih dne. Obenem nudi močan 48-urni učinek proti neprijetnim vonjem in neguje kožo pazduh. Preizkusite vonj, ki poživi vse čute, z NIVEA MEN Active Energy antiperspirantom v spreju ali roll-onu!

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si