Začetek spomladanske lepotne rutine

Sožitje z naravo postaja vse pomembnejše in tega se zavedajo tudi pri znamki NIVEA. Liniji NIVEA Naturally Good, ki je navdihnjena z naravo, se pridružujeta nova biorazgradljiva veganska izdelka iz 98 % sestavin naravnega izvora. Gela za tuširanje z bio arganovim oljem NIVEA Naturally Good cvet divje vrtnice in bombažni cvet bosta poskrbela za osvežujoč dotik narave! Kot nalašč za prihajajočo pomlad.

 

Vir: IG @lucie.rose.mahe

 

Cvetlični vonji, organske sestavine in manj plastike

Radi uživamo v razkošnih trenutkih svežine in nege, ko skočimo pod tuš, lep pa je tudi občutek, ko sobivamo z naravo. Z NIVEA Naturally Good geli za tuširanje imamo lahko oboje. Biorazgradljiva veganska formula namreč vsebuje kar 98 % sestavin naravnega izvora in je brez mikroplastike, parabenov in drugih škodljivih sestavin. Plastenka je iz 97 % reciklirane plastike, zato je ta linija odlična za vse, ki želite zmanjšati svoj okoljski odtis in narediti nekaj dobrega tako za svojo kožo kot za planet.

Zaradi nežne in negovalne formule z bio arganovim oljem so geli za tuširanje NIVEA Naturally Good primerni za suho in občutljivo kožo. Očarala vas bosta dva čudovita cvetlična vonja – NIVEA Naturally Good cvet divje vrtnice in NIVEA Naturally Good bombažni cvet.

 

Bio arganovo olje poskrbi za gladko kožo

Geli za tuširanje iz linije NIVEA Naturally Good so obogateni z bio arganovim oljem, ki je naravni vir vitamina E. Kožo navlaži in nahrani, blagodejno deluje na suho in občutljivo kožo, ki je po uporabi gladka in mehka na dotik. Vonj po divji vrtnici vas bo popeljal v romantična popotovanja po svetu domišljije, vonj po bombažu pa vas bo prežel s prijetnimi občutki nežnosti in svežine. Doživite vsakodnevno razkošno razvajanje pod tušem!

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Novi izdelki so na voljo od februarja 2021 v prodajalnah DM.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si