Zakaj je GRAZIA izbrala nov telefon Huawei nova 9?

GRAZIA je ljubiteljica estetike, zato ji je takoj v oči padel nov pametni telefon Huawei nova 9. Ta nima le čudovitega dizajna, temveč ga odlikuje tudi navdušujoča kamera in zmogljivosti, zaradi česar je popoln pomočnik v vsakdanjem življenju sodobnega človeka z živahnim življenjskim slogom. 

Ker je GRAZIA vedno dinamična in energična, potrebuje pametni telefon, na katerega se lahko vedno zanese. Na telefonu Huawei nova 9 tako podnevi kot ponoči blesti 50-milijonska glavna kamera z inovativnim barvnim filtrom in fizično velikim tipalom, ki z visoko občutljivostjo na svetlobo in algoritmi umetne inteligence zajema visoko kakovostne fotografije. “Ker kamera telefona ohranja naravne barve, si lahko čim bolj realno predstavljam stajlinge, ki jih kombiniram oz. fotografije, ki jih z njim zabeležim. Takšne kot so videti na ekranu, bodo namreč tudi v tiskani izdaji. Točno takšno kamero potrebujem vedno pri roki,” je povedala glavna urednica GRAZIE.

Zaradi hitrega življenjskega tempa se je glavna urednica GRAZIE pogosto srečevala tudi s prazno baterijo. To pri pametnem telefonu, ki ga je ustvaril Huawei, končno ne bo več problem! S kapaciteto 4300 mAh in hitrim polnjenjem, ki jo napolni v le 38 minutah, ji nikdar več ne bo treba skrbeti, da bi jo presenetila prazna baterija. Zahvaljujoč procesorju Snapdragon 778G 4G, novi telefon nudi hitro, nemoteno, zmogljivo delovanje in odlično uporabniško izkušnjo pri vsakodnevnih opravilih in zabavi.

Ker ima GRAZIA telefon ves čas pri sebi, ji je zelo pomembno, da se njegova estetika ujema z njeno. Z ultra tankim in lahkim črnim ali zvezdnato modrim ohišjem, se bo Huawei nova 9 vedno ujemal z izbrano garderobo in poudaril individualen slog. Kako se je telefon ujemal s kreacijami modne oblikovalke Anje Medle, si lahko pogledate tukaj.

GRAZIA ima novi telefon vedno pri roki, da ji pomaga pri objavah na družbenih omrežjih, saj ji prihrani veliko časa – najlepše je, da barve kamera prilagodi sama, tudi ko ni dovolj svetlobe, o čemer se lahko prepričate na spodnji fotografiji:

Vrhunske lastnosti pa niso navdušile le GRAZIE temveč tudi Niko Zorjan, priljubljeno slovensko pevko, ki kar poka od energije. Kariero je začela leta 2010 in od takrat ostaja v vrhu priljubljenosti. Dvakrat je kot spremljevalna vokalistka nastopila na Evroviziji, njene skladbe pa se pogosto vrtijo na radijskih postajah. Je zvezda na Youtubu, aktivna pa je tudi na drugih družbenih omrežjih, kjer svoje življenje deli s sledilci, zato ceni funkcije pametnega telefona Huawei nova 9, kot sta vrhunska kamera in možnost sočasnega snemanja videa s prednjim in zadnjim objektivom. Ima odličen smisel za slog in je pozorna na modo, zato je zanjo eleganten telefon odličen stilski dodatek. »Ko sem spoznala telefon Huawei nova 9, je bila to ljubezen na prvi pogled. Prepričal me je s svojim videzom in barvami, ko sva preživela skupaj nekaj časa, pa sem videla, da mi nudi še veliko več, zlasti pri fotografiranju in snemanju video,« je povedala.

Huawei nova 9 je zato izjemna naprava, tako kot posamezniki, ki jo predstavljajo. So polni življenjske energije, prosti čas preživljajo aktivno, so polno zaposleni in hkrati še izredno pozorni na modo. Predstavljajo prav vse vrednote, ki jih prestavlja novi pametni telefon, ki želi spodbuditi ljudi, da živijo polno življenje.

Huaweieve novosti

Poleg telefona Huawei nova 9 je Huawei na nedavni evropski predstavitvi na Dunaju predstavil še pametno uro Huawei Watch GT 3 in omejeno izdajo brezžičnih slušalk Huawei FreeBuds Lipstick, o katerih pisali že tukaj. Neopažen pa ni ostal niti telefon Huawei nova 8i.

Sodelujte v največjem fotografskem natečaju na svetu

V duhu fotografske narave svojih pametnih telefonov, Huawei tudi letos organizira največji fotografski natečaj na svetu Next-Image 2021. Natečaj poteka pod sloganom »Navdih v središču pozornosti«, udeleženci pa imajo možnost osvojiti zanimive in vredne nagrade, med njimi pametni telefon Huawei nova 9 in nagrado ustvarjalnega sklada v vrednosti 10 tisoč dolarjev. V njem lahko sodelujete tudi vi, in sicer prek foruma Huawei ali Instagrama, rok za oddajo del pa je 30. november.

Za več informacij o novostih Huawei obiščite spletno stran.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si