Zasijte na poroki ali drugi svečani priložnosti s pomočjo Aldo obutve in modnih dodatkov

Spomladansko vreme s seboj prinaša nepogrešljiv cvetlični vzorec, nežne pastelne barve, in tudi kanček glamurja. Prav s pričetkom spomladansko-poletne sezone je namreč čas za številne večerne in svečane zabave, ki jih enostavno ne morete zamuditi. Maturantski plesi, poroke, valete, …. Zabav in dogodkov je polna pomlad, pa tudi poletje.

Zato je pri iskanju tiste idealne obutve in modnih dodatkov za večerne izhode najbolje, da se obrnemo na klasičen sinonim večnih modnih trendov; svetlikajoča se obutev in nepozabne perlice. V kolikor iščete elegantne obutve, prefinjene torbice in nakit, s pomočjo katerega boste zasijali, vam kolekcija kanadskega brenda Aldo, ki je dostopna v centru Supernova Ljubljana Rudnik, nudi nepozaben izbor popolne obutve in drugih modnih dodatkov. Salonarji in sandali na visoke pete bodo povzdignili vaš moden outfit, v kolikor pa k temu pridate še torbice z bleščicami in bliskajoč se nakit, bo vaša modna zgodba več kot popolna!

Čeprav mnogi pri kombinaciji tistega glamuroznega večernega videza veliko poudarka namenjajo prav razkošnim oblekam, so prav obutev in nepozabni modni dodatki tisti, ki naredijo pravo piko na i vašemu outfitu. Prav zaradi tega je tudi nanje potrebno polagati posebno pozornost. Svečana kolekcija Aldo se je tako osredotočila na srebrne in zlate izdelke, ki so zagotovo najbolj zaželeni modni dodatki, ko je v vprašanju večerni izhod ali izbrana slavnostna prireditev.

Obutev z visoko peto – siguren izbor

Privlačni salonarji ali sandali na visoko peto bodo zagotovo nepozabna kombinacija z mini, midi ali maxi krilom, ki se tesno prilega postavi, ali pa jo ohlapno obdaja. V kolikor iščete moderne in udobne čevlje za vaš poseben dan, kot je recimo valeta, maturantski ples ali celo poroka, potem recite „da“ najbolj iskanim Aldo belim modelom, z nepogrešljivimi drobnimi modnimi detajli.

Za vse tiste, ki pa se izogibajo nošnji visokih pet zaradi neudobnosti, so Aldo Pillow Walk svečani modeli obutve narejeni s pomočjo inovativne tehnologije, ki na peti in sredinskem delu stopala vsebuje mehke penaste vložke, ki vam omogočijo, da se na zabavi ali svečanem dogodku počutite maksimalno udobno.

Modno kombinacijo zmeraj dopolnite s torbico

Posebne priložnosti zahtevajo tudi posebne modne dodatke, ki bodo v kombinaciji s čevlji popolno zaključili celotno modno zgodbo. Nepogrešljiv izbor so tako mini in clutch ženske torbice, ki so primerne za vse tipe dogodkov; tako za zabave, večerne izhode, svečane dogodke ipd.

Prav tako mora vsaka ženska imeti v svoji omari tisti »must have« kos modnega dodatka, obogatenega z zlatimi in srebrnimi niansami, lepo prilegajočega se tako temnim kot svetlim modnim outfitom.

Črna ali rjava obutev – za moške s stilom

Poleg nepozabne ženske kolekcije pa si lahko v Aldo trgovini v Supernovi Ljubljana Rudnik ogledate tudi nepozaben izbor moške obutve za svečane dogodke. Vodilni v kolekciji so vsekakor t. i. oxford čevlji, ki se letos nahajajo v »must have« barvi, in sicer barvi konjaka. Vsekakor si prav ta barva zasluži naziv najbolj iskane moške barve, ki popolno dopolni tako eleganten stil, ki ga krasijo chino modeli hlač, srajce ali polo majice ipd.

V kolikor pa se odločite za obutev v rjavi barvi, morate vedeti, da slednja najbolje izgleda v kombinaciji s sivo, belo ali temno plavo barvo, za razliko od črnih Aldo modelov, ki se prilegajo širšemu razponu barvnih kombinacij.

Nekaj naših najljubših Aldo modelov obutve in modnih dodatkov si poglejte v spodnji galeriji:

This slideshow requires JavaScript.

Nepozabno in atraktivno modno obutev ter številne modne dodatke za enkratne svečane dogodke in priložnosti lahko najdete v Aldo trgovini v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si