Že razmišljate o svojem naslednjem poletnem oddihu?

Kljub temu, da se poletje pri nas počasi bliža h koncu, to ne pomeni, da ne moremo tudi pozimi na poletni oddih. Ena izmed letalskih družb, ki ponuja poletne povezave tudi v zimski sezoni je Air France, ki pa je število letov na počitniške destinacije še okrepila. Potem ko so naznanili tri nove povezave s pariškega letališča Charles de Gaulle, in sicer na Zanzibar (Tanzanija), Kolombo (Šrilanka) in Muškat (Oman), so v zimski urnik 2021 (od oktobra 2021 do marca 2022) dodali še 6 novih povezav. Z letališča Paris-Charles de Gaulle bo tako od novembra dalje mogoče dvakrat tedensko poleteti na Tenerife, od decembra pa v Rovaniemi na Finsko. Obstoječim povezavam z Berlinom in Münchnom s tega letališča se bodo od konca oktobra pridružile nove dnevne povezave z drugega pariškega letališča Paris-Orly. Iz francoskega čezmorskega ozemlja Guadaloupe pa bosta od konca novembra dalje na voljo dva tedenska leta v Montreal in v New York. Do pariškega letališča Paris-Charles de Gaulle lahko potniki letijo tudi iz Ljubljane, urniki letov pa so na voljo na povezavi: http://www.airfrance.si/.

Pozimi bodo potniki z letališča Paris-Charles de Gaulle lahko poleteli naprej v Seviljo (Španija), Las Palmas (Kanarski otoki, Španija), Palmo de Mallorca (Balearski otoki, Španija), Tangiers (Maroko), Faro (Portugalska), Djerbo (Tunizija) in Krakov (Poljska). Vsi urniki so objavljeni na airfrance.fr. Glede na omejitve potovanj se lahko urniki letov sproti spremenijo.

Z Air France Protect lahko brez skrbi rezervirate svoj naslednji oddih

Air France potnikom omogoča, da kupljeno vozovnico za lete do 31. decembra 2021 kadarkoli brez dodatnih stroškov ali dokazil zamenjajo za drug izbrani datum in destinacijo ali pa zahtevajo vavčer. Če je let odpovedan s strani letalske družbe, pa lahko potniki izbirajo med popolnim povračilom denarja, zamenjavo leta ali vavčerjem, za katerega lahko naknadno prav tako prejmejo vračilo denarja.

Air France z najvišjimi zdravstvenimi standardi

Skrb za zdravje in varnost potnikov ter letalskega osebja postavljajo pri Air France na prvo mesto, zato upoštevajo vse aktualne varnostne ukrepe in zagotavljajo optimalne higienske pogoje v vsaki fazi potovanja. Na letalu in ves čas potovanja je obvezno nositi kirurško masko. Letala so opremljena z izredno kakovostnim prezračevalnim sistemom z zračnimi filtri HEPA, ki omogočajo, da je zrak v letalu popolnoma osvežen vsake 3 minute. Pri Air France poskrbijo, da je letalska kabina pred vsakim letom temeljito očiščena – temeljito razkužijo vse površine, s katerimi so potniki v stiku, kot so nasloni za roke, mizice in ekrani.

 

GRAZIA v mislih že razmišlja o svoji naslednji sanjski počitniški destinaciji. Katera pa je vaša?

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si