Fjällräven Polar vabi, da se pridružite avanturi vašega življenja

Grazije, ljubiteljice zimskih radosti in snežnih idil, pozor! 300 km arktične divjine, 180 izurjenih vlečnih psov, majhna ekipa strokovnjakov in skupina ljudi, kot ste ve. To je Fjällräven Polar. V aprilu 2024 lahko del avanture postanete tudi ve.

Aprila 2024 bo Fjällräven Polar združil 20 ljudi z vsega sveta na 300 km dolgi odpravi s pasjo vprego po skandinavski arktični tundri. Pet dnevna vožnja s pasjo vprego po prostrani zamrznjeni pokrajini in doživeli popolnoma drugačen svet. Naučili se boste osnovnih veščin preživetja, potovali čez zamrznjena jezera, skozi obširne iglaste gozdove in se prilagodili življenju na Arktiki, kjer lahko temperature padejo tudi do minus 30 °C.

Mrzlo, vetrovno in temno. Daleč stran od doma.

Fjällräven Polar že 19. leto zapored ponuja izkušnjo življenja na prostem ljudem, ki si želijo več vznemirjenja v svojem življenju. Pri Fjällrävenu verjamejo, da lahko prav vsak postane raziskovalec Arktike, kar dokazuje ta enkratna pustolovščina.Prijave se začnejo v ponedeljek, 30. oktobra 2023, med uvodnim globalnim dogodkom predstavitve Fjällräven Polar 2024, kjer bodo prejeli vse potrebne informacije.

Fjallraven Polar 2023

Vaše potovanje naproti dogodivščini Fjällräven Polar 2024

  1. korak: Udeležite se globalnega predstavitvenega dogodka Fjällräven Polar 2024

Pridružite se globalnemu predstavitvenemu dogodku v ponedeljek, 30. oktobra 2023. Vodja ter gostitelj dogodka, Carl Hård af Segerstad, bo predstavil odpravo 2024 in delil vse potrebne informacije o prijavi. Pobližje si boste lahko ogledali tudi življenje na Arktiki: pot, vožnjo s pasjo vprego in kako je izkušnja vplivala na življenja udeležencev pretekle odprave. Udeležba globalnega predstavitvenega dogodka ni obvezna, vendar bo prijavljenim omogočila prednost v postopku prijave.

  1. korak: Izpolnite prijavnico Fjällräven Polar 2024

Za prijavo na Fjällräven Polar 2024, morate najprej izpolniti prijavni obrazec na Fjällräven Experience Hub z osnovnimi podatki o sebi. Prijavni obrazec bo na voljo od otvoritvenega dogodka dalje.

  1. korak: Izpolnite tri izzive na Instagramu

Prijavljenci se bodo morali odzvati na tri izzive, ki bodo objavljeni vsak teden; prvi pa bo predstavljen med predstavitvenim dogodkom. Kandidati se morajo na te izzive odzvati tako, da naložijo videoposnetke, slike ali besedila na Instagram ter jih označijo s @fjallravenofficial, #FjallravenPolar2024 in številko izziva: #Challenge1, #Challenge2 ali #Challenge3. Vse podrobnosti o izzivih in postopku prijave bodo objavljene na predstavitvenem dogodku in kasneje na Fjällräven Experience Hub.

Kaj pa potem?

Po zaključku prijav, v nedeljo, 19. novembra 2023, bo žirija Fjällrävna, sestavljena iz alumnov Fjällräven Polar, Fjällräven ambasadorjev in zaposlenih v Fjällrävnu, razglasila 20 izbrancev, ki se bodo pridružili odpravi 2024. Imena 20 zmagovalcev bodo objavljena v ponedeljek, 11. decembra 2023.

EKSKLUZIVNO ZIMSKO DOŽIVETJE

Na povezavi si lahko preberete več o tej fantastični avanturi skozi oči 20 udeležencev Fjällräven Polar 2023. Vas je zamikalo? Potem nikar ne odlašajte s prijavo in se potegujte za eno od dvajsetih mest v odpravi Polar 2024!

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si